Sayfa 538/543 İlkİlk ... 38438488528536537538539540 ... SonSon
Arama sonucu : 4338 madde; 4,297 - 4,304 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

https://share.google/5rsckoLg8CZEp5g4O

Yıllar önce asparagas haberlerle milleti dolandıran, karaktersiz, hırsız, alçak herifin tekidir ANZ

2008’de Vestel’den yediğim kazığı da unutmuş değilim.
    “Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini sevdiğim, cinsine çeker”
    Huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef!.

Al-sat tut değildir

2.  Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Hocam biz Tele ile çalışıyoruz.
    Ne $’ı ne centi rica ederim.
    ANZ’nin şirketinde olacak iş değil🫣

Al-sat tut değildir
    Ciddi bir guven kaybi var . Bugun sirkete yazdigim yaziyi ust yonetime ilettiklerini soylediler , hepinizin adina konustum 🤣🤣

Gülüyoruz ama isin ilginc yani takasta fon yok . Alan 2 kademeye satiyor , kendi yapiyor . Emeklilik yok yatirim fonu yok yabanci varda yok sinek viziltisi kdr var .

Sebep şu herkes korkuyor tahtaya girersek yillarca rehin kaliriz diye . Bu adam bu durumdan nasil memnun . Buyuk rezillik esasinda . Geleceginide yok ediyor.

Bu kadar toplu ykredi is akbank deniz teb hepsi kendisi . Sabahtan aksama kdr 2 kademeye aliyor veriyor .

Dedigim gibi kafayi birine yada birilerine takmis

Baska izahı yok .

3. Ziraatte ki arkadas halk da ki vakif da ki , trive midas ata ing . Bunlara takik olabilir . Buralarda yaklasik 2022 temmuz dn bugune takas artisi 250 milyon lot .

Ozellikle ziraat gitmeden hicbirsey olacagi yok . Onunda gidecegi yok 3 senedir istikrarli tutmus. En son 2024 temmuz 2025 temmuz arasi herkes devrilirken ziraat yine eklemis ,

2.80 3 arasida aktifti . Yaninda halk vakif .

Bunlar gitmeden birsey olacagi yok . Bunlarda zor gider .

Sanirim usd bazli en dibe cekmeside bu yuzden 2001 krizi 2008 krizi 2020 seviyesinin altinda

4. Yani sirket kim aldi kim verdiye gore fiyatlama yapiyor. Yazık yani .

Milletin ayrilmamasinn sebebi bedelli yedikce gitmiyor . Aptal gibi hissediyor kendini . Hem parasini alip hem zararina gondereceksin.

Anz öldükten sonra umarım satılır .

Ben bunun yerinde olsam asparagas öldü haberimi cikaririm kim ne diyor bir bakarım .

Olmeden mezara girde belki pisman olursun

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku

Dedigim gibi kafayi birine yada birilerine takmis

Baska izahı yok .
    Geçen yıl Nisan ayından bu yana yüklü maldayım, acaba o kişi ben miyim😁)
    Şüphelendim bak şimdi🤔)

Al-sat tut değildir

6.  Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    Geçen yıl Nisan ayından bu yana yüklü maldayım, acaba o kişi ben miyim😁)
    Şüphelendim bak şimdi🤔)

Al-sat tut değildir
    Kurumları yazdım hocam ozellikle ziraat kimse bence o sıkıntı . Ziraat malı halk vakıf malı bosaltirsa burası gidrr diye dusunuyorum .

Sirket para kazanmis kazanmamisa gore gidecek degil ya 🤣🤣🤣 kimde ne vr ne yok ona gore al sana yatirimci al sana borsa

7. Akkuyu nukleer santralim yarisini satiyor ruslar . Galiba 10 milyar dolar civarı . Bul bir ortak gir bu işe. Santralin urettigi elektrgn %50 sine 15 yil boyunca 12.35 cent odeme garsntisi var .

Elindeki odeas ı sat dagitima son 4 yilda %650 zam geldi . Hikayesi var maliyeti 1.5 milyar usd . Ustune zoryen arzi yap . Birde borclanmayla 4 de 1 ine ortak olabilir .

Yada zorluyu sat yarinyariya zoren vestele paylastir .

Bu isleri kovalayacagina 375 mw res icin 400 milyon usd harcayacak yapacak faaliyetr gececek alacagi yekdem tl olacak .

Akkuyu gibi hazira cokmek daha mantikli konsorsiyumla olabilitesi yuksek bence .

Ve karlı bir iş.

8. Agustos 3 den itibaren yil sonuna kdr 4 ayda tahvil odemesi yaklasik 2.5 milyar olacak .
    .arada ekim de odeyecegi eurobond faizi 61 milyon euro var .

5.5 6 milyar borc odeyecek onumuzdeki 4 ay .

Bilancoya bakiyorsun faaliyet karı 300 milyon oda yonetime maasa gitmis.

Ciddi bir atilim lazım . Bu kumarı oynamalı .

Bu sekilde hergun ölüyor , öldürüyor .

Sayfa 538/543 İlkİlk ... 38438488528536537538539540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •