O zaman gir ASELS topiðine zamanýnda millet S-400 geyiði yaparken orada neler yazmýþým bir bak.
Bak güzel kardeþim. Ýlk nickim ZDX niye 2030 yýlýna kadar yasak aldý biliyormusun? ARSAN topiðinde bilen bilir tahtacý baþa çýkamadý beni yasaklatmak zorunda kaldý. Çünkü iþi bilen bilgisi olan bir adamla bu iþte baþa çýkamazsýn. Bak sen bilmezsin O zaman bir AKEDAÞ muhabbeti vardý akýbetini sýrf gariban küçük yatýrýmcý için öðrenebilmek amacýyla Tarým bakanlýðýnda çalýþan arkadaþýmla gezmeye gider gibi enerji bakanlýðýna girdim. AKEDAÞ ihalesi iptal edilecek diye ARSAN topiðinde yazýlýrken ben ihale iptal olmayacak diye kurallarýn el verdiði kadar açýk açýk yazdým. Burada bana sallayýp duruyorsun benim burada reelde kim olduðumu bilenlerde var. Birisi çýkar iki kelime yazar utanýrsýn.
Burada bazýlarý muhaliflik kisvesi altýnda çok yanlýþ yazýlar yazýyor. ha bu kýsmý beni hiç ilgilendirmez. AMa bu saçmalýklarýn üzerine finans piyasalarý ile ilgili saçmalamalarý baþta burada olan herkese ve ziyaretçilere büyük zarar verecek. Dilimin döndüðünce burada sýrf bu yüzden bazen istemediðim konulara girmek zorunda kalýyorum. Ama bundan sonra bu konulara hiç karýþmayacaðým.
O muhalif kisvesi altýnda yazý yazanlar CHP li falan da deðil. Onlardan da CHP yi öðrenecek falan da deðilim. Onlar giderken ben geliyordum. Artýk gerisi herkesin anladýðý kadar.
Not: Benim burada bazý yazý yazdýðým konularý da deðil T 24 hiçbir kanalý izleyerek öðrenemezsin. ben Yamuk adam olsam 20 yýlý aþkýn burada ayný nickimi kullanmaya çalýþmam.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
ISCTR 14,46 gapi kapandý bu kadar gelmiþken endekste 9 temmuz günü kalan 10171 gapi de arada kapansa iyi olur.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
terör bittiði ve sürpüz açýklandýðýndan beri çakým çakým çakýyorlar...
terör bitmeseydi nolurdu bilemiyom
![]()
bugünde tatil olaydý 15 temmuz after tatili ...
alýþtýk.. herþeye tatil.
28 þubata 15 gün koysun padiþahýmýz. bi kafa tatili yapalým.
zaten kumaranede çok kiþi yok... kendi kendimize takýlýyoruz..
bist spot öðlen açýlsýn 12 gibi..
viop bence akþam 6 dan sonra açýlsa fena olmaz.. sabahýn köründe kumar mý olur yaw.
![]()
Yer Ýmleri