bebeğim sen ne dersen de ben yorum yazmıyorum bilgi paylaşıyorum onun için kafam rahat sami avukatıda olurum sıkıntı yok
şimdiye kadar aydem,hektaş ülker,aghol,agrot,petkim vs 10 yakın kağıtta yazdım ve %90 hissem yoktu
onlarında kap mali tablo yatırımcı sunumlarını inceledim
mesela en son petkimde petlim limanını socara satmışlar
Daha önce ne yaptı şubatta petlim değerini düşürdü önce ne yaptı bedelli artırımına sadece Petkim katıldı petkimin verdiği borç sermayeye döndü şimdi 170 milyon usd kredi karşılığı aldı yapsın bakalım o limanı 170 milyon usd nah yapar en az 2.5-3 katı kılöıksız temiz iş adamlar ilmek ilmek şirketin varlıklarını bitiriyor helal olsun genel kurul felan katılmayın burda devamke
en temizi konnt sami gördüm hata yapmış sadece bu yalan mı yazayım kendi hatamı yanlış yerde posizyonlanmayı samiye mi yükleyeyim
romayı kim yaktı diye sorduklarında a) neron b) sami dediklerinde sami mi seçeyim
ben yorum yapmam bilgi veririm niiçin bu hale geldi çıkması için ne gerekli bunları yazarım yalan yanlış yazanları da başkaları etkilenmesin diye düzeltirim
ama düzelttiklerimin karakteri olması gerekir tabi ülker ag petkimde hekteşta herkes niyetimi anladı
onlarda yönetimleri gömdüm
bende yalan yok teknikdirektörün gibi değilim yaradılışıma aykırı
onun için boş ver şahsileştirmeyelim herkes kendi işini yapsın sen makbuleci goebbels devam et bende bilgi vermeye devam edeyim
sana başka yanıt yazmayacağım forumu kirketiyorum buraya giren bilgi almalı seninle geçtiğim tşk niye okusun ben senin yazıları okuyunca geçiyorum zaten bundan sonra tşk kısmı bende kalacak
Kerizma İspanya'nın bundan haberi var mı?
Ne guzel iste. Digrulari gorduklerimizi yazalim.
Hisse 100 lerden 20 lere dustumu dustu.
Patron hisse satmayacagim dedi mi dedi.
Arka kapilardan hisse satti mi satti.
Yuksek bedelli yapacak dedik mi dedik
Yapti mi bedelliyi yapti.
Bu bedelli ile sirketteki parasini kurtaracak dedik mi dedik.
Peki kurtaracak mi fon kullanim raporuna gore evet.
Bazilarinin dedigi gibi sirkete 200 milyon usd koymus mu. Bakiniz burasi cokomelli. Hayir koymamis
Bizde bildiklerimiz gorduklerimiz yazalim. Karari yatirimcilar verir zaten.
bebeğim bunların hepsinin cevapları var
bozuk plak gibi aynı şeyleri yazıyorsun ama korkudan şirkete 1 mail atamıyorsun![]()
ben bilgi veririm adam hata yapmış bedelli geçen sene yapmalıydı 4-5 milyar gibi yeterdi
yanlışı yapınca finansmanı hisse satışı ile sağlamış o hisseler satılmasa finansman gideri ile ikinci hektaş olurdu hisse şuan daha diplerde olurdu
ama 1000 tl lik hissesi olan goebbels okan aynı şeyleri yazmaya devam edecek
onun derdi doğru bilgi öğrenme değil tşk geçilmek hoşuna gidiyor belki ucundan azıcık mazoşist
buda sondu
Bildiklerimize gorduklerimize devam edelim.
Patron halka acikligi neredeyse %70 e getirdi. 270 milyon USD karsiligi hisse satti patronlar. Bunun 100 milyon USD sini ise sirkete borc verdiler. Simdi de geri almaya baslayacaklar. Hesaplamalar onceki mesajlarimda yer almakta.
Bir pomega kadar parayi ceplerine koydu patronlar.
bu kadar füze yapılıyor bu kadar savunma sanayi gelişiyor plans ne alemde acaba?Bukadar füze var uyduya da ihtiyaç var!
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri