Sayfa 79/93 İlkİlk ... 2969777879808189 ... SonSon
Arama sonucu : 741 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    manisalıyım bu arada
    İzmir aşkıyla giderken yolda görüp âşık olduğum şehir.

MANİSA

Ben İzmir aşkıyla yanarken yolda görüp âşık olduğum şehir
    Bir afet ki kendisine bütün dünyayı versem az gelir mehir

2.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Çevre tarım arazileriyle çevrili açık bir alanâ€â€fabrika binaları henüz inşa aşamasında değil, altyapı ağırlıklı.

manisalıyım bu arada
    Açıklama için teşekkürler.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. viop ta uzun vadede şu olacak, şurdan dönecek vs ile trade eden mutlaka batar.kuzunun da sürekli battığına eminim.
    piyasanın genel yönünü teknik açıdan gördükten sonra ana pozisyon alımlarını o yönde yaparak kısa vadeli göstergelerle trade edersen ayakta kalırsın. yoksa şuraya gider oradan döner vs ile viopta garanti batarsın. 13000 görüp dönecek dersin 13500 görür batarsın, 12400 den aşağı trend başlar yine batarsın.
    mesela ben yaklaşık 1 aydır short tuşunu söktüm. kısa vade trade devam. ayrıca haftasonuna pozisyonda gitmiyorum. bırak gapli açılsın, bu ülkede haftasonlarında neler oldu neler.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Çevre tarım arazileriyle çevrili açık bir alan—fabrika binaları henüz inşa aşamasında değil, altyapı ağırlıklı.

manisalıyım bu arada
    Fabrika oradadır.
    Sen görmüyorsun.

5. Tıfıl ,

senin tahtada benden bu kadar çorba bana yeter sana bol kazançlar.
    iyi trade oldu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Tıfıl ,

senin tahtada benden bu kadar çorba bana yeter sana bol kazançlar.
    iyi trade oldu
    gyo mu TAS mı hangisi?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    gyo mu TAS mı hangisi?
    özelden hangisini sorduysan o
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    ülkeyi köle-efendi düzenine hazırlıyor ..faiz sebep enf.sonuç ile başladı bu düzen
    son 6 yıldır o sisteme girdik. Hep sermayeye çalışıyor yönetim. Ülke aile şirketi gibi yönetiliyor ve bundan okumuş yazmış kesimde bile memnun olanlar var.

Sayfa 79/93 İlkİlk ... 2969777879808189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •