Sayfa 77/300 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 2395 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Viop LXVI

1. endex bazında getiriyi düşündüğümde bu ülkenin gerçek yatırım aracı altın ve arsadır..
    bu gerçek dururken bozkurt dayumun dediği endex mecbur yükselse de bu gerçek değişmez..
    al sat yaparsın tamam..kumar oynarssın viop varant vs. tamm..ama yatırım değil..
    halk bunu anladı ve yeni trend; coinler-altın-arsa-tarla..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. küçük para borsada kazanır, büyük para altın ve arsada kazanır..kural bu..en azından bizim için..
     Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Pesimistler her zaman sonunda haklı çıkar. Ama o zamana kadar optimistler para kazanır.

3. Alaattin Aktaş
    @Alaattin_Aktas
    ·
    55d
    https://ekonomim.com/kose-yazisi/ist...belgesi/831929

İşte devletin resmi verileri ve işte gelir adaletsizliğinin belgesi...

✓En yoksul yüzde 5, gelirde yalnızca yüzde 1 paya sahip.
    ✓En zengin yüzde 5'in payı ise yüzde 23.

✓Hanelerin yüzde 80'i harcamanın yüzde 52'sini yapıyor.
    ✓Yüzde 20 ise pastanın yüzde 48'ini yiyor.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. ülkeyi köle-efendi düzenine hazırlıyor ..faiz sebep enf.sonuç ile başladı bu düzen

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İhtiyacın olmuyan paraynan oynayınca sıkıntı olmuyor dayucuğum bugün dükanı açık tutucam,çok yakarsa elenktürük faturasını mertabime ödetiriz
    Mert abi beni haşlayacak. Fırtına öncesi sessizlik gibi.

6. boşkuş! saksağan asrındayız.
    görüntü güzel, ötünce çirkinliğin ilk fazını görüyorsun.
    beslenme alışkanlıkları, daha çirkin bir faz çıkartıyor.
    davranış ise klan öncelikli ve agresif.
    dünyaya bu gözle bakmazsan yanılırsın. annadın mı?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Mert abi beni haşlayacak. Fırtına öncesi sessizlik gibi.
    Cetunu atarken bana danışsaydı üüüyle olmazdı, bazan fırsat ayağına gelir ama ıskalarsın.
    Kulakları çınlasın nohut abiye 32 tl den Vestl alduramadıydım aynı Karaduman dayumu 9 binden mallanduramadığım gibi
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    kuzu emmide bekliyor şimdi 13.000 gelecek sonra çökecek piyasa..o da bekliyorki yerli sisteme girecek son furgunu ya da altın furuşu yapcak..kime karşı halka karşı tabi..anlamadıkları şey şu; halkın yarıdan çoğunun tercihi hapiste..bunu borsa açısından düşünürsek belki %80 leri bulur bu oran; yani az çok farkındalıktan dolayı..şimdi sen benim paramı alabilir misin..ya da tamamını alabilir misin..bok alırsın
    Abi, ben ilkokuldayken problemi çözemediğimde öğretmen, "Tahtayı sil, problemi bir daha tahtaya yaz." derdi. Dediğini yapar ve probleme uzaktan bakardım. Görürdüm çözümü... Yani seçeneklerin tümüne aynı uzaklıkta olmamız, öznellikten kurtulmamız gerekiyor... Tahtayı komple sil abi, bir daha bak probleme ve kendini bir seçenekle bağlama.

Sayfa 77/300 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •