Sayfa 221/223 İlkİlk ... 121171211219220221222223 SonSon
Arama sonucu : 1778 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Garantinin bugünkü maliyeti alıp satma ile 1740 a düştü satan bankoff 1780, qnb 1792
    100 kademe neredeyse zirve ile kıyaslayınca.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bu lavuktan 1 gıl bile kopartmak imkansız, anası keseyi sırtına dikmiş
    Gıl kopartana 1 lot kchol hediyem olsun
    Hamdım Piştim Yandım

3. Takas değişimde yatırım fonları 10 papel almış havası var ama akşam kapanışta hokus pokus olmazsa. Genelde oluyor çünkü bu ay yatırım fonları satışta. Ytd

4. BOF , senin ***** ...... ********.. 17.46 ya gelir mi dedim ,kucağıma düştü. 46 ne ki ? 38 bilem dedi. 18.37 - 17.38 fiiyuuuuu... marja bak..

5. https://www.haber7.com/siyaset/haber...ini-kabul-etti

'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhuriyeti Başsavcısı Kamran Aliyevi Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

Basına kapalı gerçekleşen kabulde, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Muhsin Şentürk de hazır bulundu'

Acaba diye düşünmeden edemedim.

6. Socar, Türkiye'deki liman birimi Socar Terminal'i satmayı planlıyor!

Azerbaycan’ın devlet enerji şirketi Socar, Ege bölgesinin en büyük entegre limanı olan Socar Terminal’i elden çıkarmayı planlıyor. Kaynaklar, Socar'ın Türkiye'deki liman birimi Socar Terminal'in satışı için erken aşama görüşmeler yürüttüğünü söylerken olası satışın Socar’ın Türkiye’deki 7 milyar dolarlık petrokimya büyüme planına kaynak yaratması bekleniyor.
    https://www.dunya.com/sirketler/soca...-haberi-786272

Ohhh borcu petkime ödet, bedavaya al! Satışa kız gibi koy.
    Bugunkü haberle de hisseyi ortama yedir. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

7. Limanın satışı için Petkim neden bir firmayı yetkilendirmiyorda ikisini de SOCAR 'ın kontrolünde olan yönetimlerin el sıkışmasıyla bu satış yapılıyor ? Bu satışta rekabet şartları sağlanmışmıdır ? Satış duyurulmuş ve bu duyuruya rağmen mi kimseden teklif gelmemiştir ?

Bu satış için ilana çıkılmadıysa aynı kurumun hakim ortak olduğu böyle bir satış rekabet kurulunun onay şartlarına haizmidir ?

y.t.d.

Sayfa 221/223 İlkİlk ... 121171211219220221222223 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •