Sayfa 93/258 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 2064 madde; 737 - 744 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bak bunuda ben tartışırım
    o zaman havaalanını tamamen askere verirsin asker kullanır
    zaten edremit havaalanı balıkesire 90 km iki ane sivil havaalanına ne gerek var
    yolcu yok diye kapatılan havaalanı 2019 da açılıyor.
    ogünden bu yana tek bir tane bile tarifeli uçağın inmediği havaalanının 2019 da 46 olan personeli 80 i geçti.
    80 tane adamın çalıştığı ama tek bir tane tarifeli uçuşun olmadığı bi havaalanı neden komple askere verilmez
    balıkesire sadece 90 km ötede edremit havaalanı var ve oraya inen yolcularda balıkesire geçiyor.
    2024 yılında yaklaşık gideri 150 milyon
    Başkanım Bursada bir yollar var pist gibi. Sinop gibi 2 Mv çıkan yere Boyabat tüneli yapıldı. Yetmedi yılda en az 1-2 kere şehir yakınlarında heyelan olan yer vardı yolda oralara Tünel yapıldı. Düz yola dağ falan yok. Keza bir yollar var yapıldı herhalde 2100 yılına kadar yeterli. Sinop halkı için mi yapıldı bunlar. Hiç sanmam.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Bi Nükleer santral yaptıralım dedik.
    Tam bir bilinmezlik!!
    Ne zaman teslim edilir,maliyet,Şirket kimin vs.
    Şimdi de işçiler maaş alamadığı için eylemde.
    Jandarma müdahale ediyor.
    Biraz da sert.
    Ayni jandarma maaşı bir kaç ay gecikse ne yapardı acaba?
    Empati..
    elinde silah bulunanlar hep haklıdır ( misal terörle pazarlık) bizim ülkede bilmiyor musun? sana bana maaş vermezler ama silahlı olana mecbur verirler ki korunsunlar bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. İktidar dış siyasetten bahsediyor , jeopolitik durumdan bahsediyor ama iç siyasette bir bütünlük sağlayacağı yerde ayrıştırma işine giriyor hala çıkmışlar Cumhurbaşkanı yardımcısı kürtmü olsun alevi olsun derdinde gerçi çoğu gündem değiştirme bunuda bahçeliye veriyorlar gündem olsun diye en uç kesimin başındaki olduğu için yersen çoğu kişi yiyor gerçek gündemi unutup bunları konuşuyorlar...
    sizde burada uçakları tartışıyorsunuz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İktidar dış siyasetten bahsediyor , jeopolitik durumdan bahsediyor ama iç siyasette bir bütünlük sağlayacağı yerde ayrıştırma işine giriyor hala çıkmışlar Cumhurbaşkanı yardımcısı kürtmü olsun alevi olsun derdinde gerçi çoğu gündem değiştirme bunuda bahçeliye veriyorlar gündem olsun diye en uç kesimin başındaki olduğu için yersen çoğu kişi yiyor gerçek gündemi unutup bunları konuşuyorlar...
    sizde burada uçakları tartışıyorsunuz
    niye cumhurbaşkanı değilde yardımcıları
    demokraside alevi biri cumhurbaşkanı olamaz diye hüküm mü var ki yardımcılıklara atıyoruz.
    demokrasiyi bile kendi kafasına göre yazıyor
    70 inden sonra siyasete devam etmek isteyenlerden her yıl yurtdışından gelecek yabancı doktorlardan oluşan bi heyetten rapor istetmek şart oldu
    ülkedeki doktorlARDANda uzak durmak lazım
    eskiden beni Türk Hekimlerine emanet edin diyen adamı bile bu konuda çiğnedim
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tıfıl bak ben vedalaştım 1.5 milyar alınan %5 yukarda olan tahta kırmızı kapattı.ipneli gördüğümüz için kaçtık
    %40 dan fazla yukarı gitmiş bir tahtayı buralarda birilerine verdilerse dikkat edilmeli
    yukarı hareket başladı gibim yine takibe al bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku

Ben hala eurofighter işinde bile uçaklar Tr de piste inene kadar hep soru işareti koyucam.
    Buradan uyaralım o zaman , BARİ PARAYI PESİN VERMEYİN BAK VERDİNİZ ,F35 E ALAMADINIZ,

AYRİCA ENVER İLE TALAT İNGİLTEREYE 2 GEMİ PARASINI KAPTIRDI İDİ , O DA UCTU GİTTİ,

Benim önerim şu tarafsız bir yerde bi havaalanında heyetler karşı karşıya gelsin uçaklar bir tarafta paralar diğer tarafta iki tarafın adamları ,paraları ve uçakları kontrol etsin herşey tamamsa iki taraf yavaş adımlarla karşı tarafa gecsin ve bizim sakladigimiz keskin nişancılar iş bitene kadar yerlerinden ayrılmasın ..

Ancak bu şekilde Dingiltere ile iş yapılabilir..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    yukarı hareket başladı gibim yine takibe al bence..
    1.5 milyar tl lik yukardan mal verildi bu soru işareti , benim acelem yok onlarında yoktur kendi adamları değilse o malı aşağıdan almak isteyecekdir.%40 dan fazla yol almış tahta dinlenmesi normal
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Calibra mesele uçağın görünüp görünmemesi değil zaten. Bizde ki radar f-35 e kadar görüyor. f-22 raptor görür mü onu bilmiyorum ama ben gördüğünü düşünüyorum.Hadi gördün. En kötü adamın karşıda rafale sende f-16 var. O senden daha önce gördü bir de meteoru var. bak sende ondan daha iyi radar olsa dahi meteordan daha iyi füzen yoksa boş. Gökhan füzesi var. Senin radar daha uzağı görüyorsa senin füzenin menzili ondan daha iyi ise karşıda f-35 olsa bile sende F-16 ile onu vurursun.
    Yazının diğer kısımları hisse fiyatlaması ile ilgili konumuzla alakası yok teknik konuşuyoruz.
    Yukarıdaki kısım teknik olarak net ciddi hatalar içeriyor.
    Yerde konuşlanmış radar f16ya bildirim atıyor füzesi de daha iyi basıyor füzeyi f35 yerde. f35 in kendi tespit kabiliyetleri tamamen yok sayılmış.
    Zor be gülüm diyebilirim.
    benim dememin de bir önemi yok.
    F35 i de F16 yı da üreten aynı firma Lockheed Martin.
    Bu adamlara bu versus sorulmuştu zamanında onlar da zor be gülüm demişlerdi.

Sayfa 93/258 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •