Sayfa 810/834 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820 ... SonSon
Arama sonucu : 6668 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ben HRKET aldım, kısa bir süre sonra çıktım.
    Nedenini bilmem ama güven yaratamadılar, oysa ki rakipsiz bir saha.
    Abi faaliyet raporuna baktım. Elindeki vinç vs değerlemeyi bilmiyor ama baya borcu var. Geçmiş kârları var. Çok yüksek ertelenmiş vergi borcu var. Kredi borcu da baya var. Yaptığı Aldığı işler elindeki ekipmanları kiralama yoluysa kâr iyi gelir. Ama taşeron sistemi ile çalışıyorsa o zaman sıkıntı.

Araçlarda ÖTV değişikliğe gidildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,618
    Geliboluya kızımın yanina gittim yazlığı vardı herneyse,dün giresuna döndüm,otobüslen geldim eşimlen,o çok sever abur cubur almayı yük çok uçak pahalı yüküde üstüne koydunmu ,çanakkale-giresun arasında jandarma bizi 3 defa kimlik kontrolünden geçirdi,geçirirkende GBT ortaya çıkıyor,ulen biz teröristmiyiz,iran,suriye sınırı kabak gibi açık yol geçen hanı bu ne yoğunluk,neden korkuluyor,halk ayaklanmasındanmı,zaten çattım eski görevli olarak,bu görvde bizde bulunduk bu sıkılık neyin nesi,PKK ile anlaşılsın fatura bize kesilsin tek ses yok tepkiye karşı,ulen ege-karadeniz arasından teröristmi çıkar ...var bunlarda bir korku denetimler sıklaştığına göre,duyumlara göre zat öldüğünde bile ülkemize gömülmek istemiyormuş,katar konuşuluyor fısıltılarda bunlar ölümüde parçalar diye,zaten keyfi tutuklamalar devam ediyor,devamlı pisliğin yapuldığı yerde bu halk hiç unutmaz,atına paraya boğsan bile diş bidafa geçmiş...

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Araçlarda ÖTV değişikliğe gidildi

Bütün araçlardan alınan ötv yüzde 200 olmalı. Teşekkürler ak parti teşekkürler reis

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bütün araçlardan alınan ötv yüzde 200 olmalı. Teşekkürler ak parti teşekkürler reis
    Üçün birini almalıyız.

3 araç fiyatı ödeyip, karşılığında 1 araç almalıyız anlamında. Yanlış anlaşılmasın.

6. Hiç itibardan tasarruf değişikliğine gidilmeyecek mi?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

7. Bundan telafi ederiz ..........

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 810/834 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •