Originally Posted by
Şakir
Usak bileck kutahya bursa diyor adini veremiyor oedas diye . Niye biliyormusunz yatirimci yeni yer zannetsin diye. Her yil buraya milyon usd aktariliyor yatirim adi altinda .
Ne oldugunu ne yaptigini bilen varsa haber versin .
Oedasın 2017 den beri zorene katkisi net karda kac milyon usd olmustur.
700 e alip 700 den fazla yatirim yaptigin yer sana 10 sene sonra yillik 100 milyon usd net kar getirmiyorsa ne işe yariyor ???
1 Haziran 2010 tarihinde özelleştirilen Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde elektrik dağıtım faaliyetlerini yürütmektedir. Şirketimiz, Şubat 2017'de Zorlu Osmangazi Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından devralınmıştır.
49.419 kilometrekarelik bir alanda, 5 şehirde yaklaşık 2,85 milyon kişiye hizmet veren şirketimizin 1.131 çalışanı bulunmaktadır. 2024 verilerine göre, bölgemizde 2,01 milyondan fazla elektrik abonesi mevcuttur. Yıllık elektrik tüketimi 9,7 milyar kWh, dağıtılan enerji miktarı ise 7,1 milyar kWh'dir.
Osmangazi EDAŞ bölgesinde yaklaşık 8.600 dağıtım trafosu ve 23.000 özel trafo bulunmaktadır. Ayrıca, 28.900 km orta gerilim hattı ve 25.200 km alçak gerilim hattı mevcuttur.
İnsanlığın gerçekliği algılaması, çıkarlarından ve değer yargılarından bağımsız değildir..
Yer İmleri