Vay be ; 1 ay önce alan % 22,23 kardayken, 1 yıl önce alan % 10,58 zararda.
Vay be ; 1 ay önce alan % 22,23 kardayken, 1 yıl önce alan % 10,58 zararda.
-Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET
Baygeorge bugünkü takası çözebildiniz mi ?
Takas verilerini son derece yanıltıcı bulduğum için yani görmemizi istediklerini takas yolu ile gösterdikleri için takas konusunda kendimi geliştirmeye gerek görmedim. Sadece ve sadece Finansal veriler ile ve zaman içerisindeki değişimlerinin istatistiksel mantıksal sonuçları ile ilgilenirim. Aynı şekilde teknik analiz için de düşüncelerim aynıdır ama bu ilgisizliğim fala inanmamak gibidir. Falsız kalmadığım gibi takas ve teknik analizleri dinlerim. Finansal astrologları da aynı şekilde finansal istihbaratçılar gibi görürüm. Bir bilen yorumlar ise severek de okurum.
15 Mart 2024 tarihinde alanlar yani yaklaşık bir yıl 4 ay önce alanlar enflasyon hariç 35% zararda !..
Oysa son 3 ay içerisinde 73.35 TL den alanlar 25 % kar 'da
Son düzenleme : Baygeorge; 23-07-2025 saat: 09:07.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Forinvest haber anketi alarko holding 2. çeyrek net dönem karı : 204,4 mn tl bekleniyormuş....
-Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET
Bence kar etmesi mucize olur.Ben zararın daha da artacağını öngörüyorum 3-3.5 milyar tl falan gelebilir. Dağıtım kısmından ekstra bir sürpriz olursa belki toparlar.Üretim kısmı kötü geçti zaten. Büyük bakımlar oldu çalışmadı santral nisan mayısta. Elektrik fiyatları zaten enflasyon altındaydı.Nasıl kar edecek aklım almadı benim.
.
https://www.cnbce.com/haberler/moody...ciklama-h15396
.
Bakalım bir tesiri olacak mı?
Son düzenleme : Baygeorge; 26-07-2025 saat: 10:01.
Yer İmleri