Acaba bu gazze yürüyüşü biz hepten Azerbaycan rusya kuzey kore değiliz. Muhalefet var,hem de kendi partim bile bana muhalefet edebiliyor konulu tiyatro oyununun birinci sahnesi mi.yani nihai olarak bakarsak gazze halkın sokağa çıkma nedenleri arasında bizim gibi bir ülkede onuncu yirminci sırada olabilecek bir konu
Sıcaktan günlerdir evden çıkmiyorum, dün bir aile dostunun düğün pilavı vardı ona gittim sadece.O da uzun süredir gitmedigimden... Uzun süredir pazara gittiğim de yok, neredeyse bedavaya gelmeyecekse market alışverişi de yapmiyorum . Bu hafta sonu Konyada yerel marketlerde köy biberi, dolma biber , patlıcan 15 . Soğan 10, patates 13, salkım domates 30, karpuz 5, kavun 7 ,şeftali 85... Reklam brosurlerinden gördüğüm kadariyla
Ben Cihangir kardeş ile pazar konusundaki ayrışıyorum. Ben Konya'da yetişen taze ürünleri almaya gideceksem erken gider. En küçüklerini çıtırlarını almaya giderim. Mesela köy biberi 30 TL olsun. Benim aldığım daha küçük çıtır ise ben fazla veririm onu alırım. Cayır cayır yanıyor pazara akşam gidip ucuza alıp yanıp gelmeye ne gerek var. Önümüzdeki hafta 40 derece. Ayhan başkan yanında ancak mikroskop ile gözükecek.
Yer İmleri