Sayfa 821/934 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 7467 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Araya aracı koyarak, fiyatların düştüğü nerede görülmüş?

Zaten bu yaşıma geldim bu "HAL" denilen sistemin ne b.ka yaradığını çözemedim, Antalya'dan 8 liraya domates yüklüyorlar, Bizansta 80 gayme.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Türkiye nin ilk oyun şirketlerinden Joygame, halka arz için düğmeye bastı. Şirket, Sermaye Piyasası Kurulu ndan (SPK) kayıtlı sermaye sistemi onayını alarak süreci resmen başlattı. Halka arzın tamamlanması durumunda Joygame, Borsa İstanbul da işlem gören ilk Türk oyun şirketi olacak.

https://www.hisse.net/haber/turkiye-...olacaktir-9748

3. Bir kadın sokakta ne giyeceğine kendi karar veremeyecek mi.

Toplumda bölünmenin belki de en önemli örneği bu..

https://www.youtube.com/watch?v=HYCE...ANALD%C3%9CNYA

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    "İskenderun’da 7 asker hastaneye kaldırıldı; 2’si şehit oldu
    Hastane
    26 Temmuz 2025 01:15

İskenderun Deniz Er Eğitim Alayı’nda öğle saatlerinden sonra askerlerin toplu şekilde rahatsızlandığı, en az 7 askerin yüksek ateş şikayetiyle hastaneye sevk edildiği bildirildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen iki asker şehit oldu. Diğer 5 askerin hastanede tedavileri sürüyor.

Gazeteci Mustafa Dilek'in haberine göre; askerler öğleden sonra, yaklaşık saat 16.00 sonrası rahatsızlanarak acil servislere kaldırıldı.

Şehit olan askerlerin isimlerinin; 29 yaşındaki Semih E. ve 29 yaşındaki Halit K. olduğu belirlendi. Öte yandan hastaneye kaldırılan askerlerin gündüz saatlerinde sıcak havada spor yaptıkları ve akşam saatlerinde rahatsızlandıkları öğrenildi.

Askerlerin yüksek ateş şikâyetiyle hastaneye başvurduğu öğrenildi.

MSB İskenderun'da şehit olan askerlerin ilk otopsi raporunu açıkladı: Aşırı sıvı kaybına bağlı çoklu organ yetmezliği"

Ben bunun hafifini gözümle gördüm yaşadım, Ağustos sıcağında Gaziemir de yedek subay okulunda ilk 3 gün milleti sıcağın altında kosturmuslardi.

Bana 3 .gün akşam teslim ol ilk gün kesinlikle gitme dedikleri için bana bu " eğitim " vurmadı o akşam ben elbise alırken o anda hiç tanımadığım bir arkadaş , 2 büyük şaşal şişesi su kaybettim sen yirttin demişti.

O gün revirin doktoru Tabip Yüzbaşı bizim bölüğün komutanlarini tehdit edip bunu kesmezseniz sizi şikayet edeceğim demiş ondan sonra hafiflettilerdi.

Umarım yukarıdaki bilgiler yanlıştır ve gerçek değildir, milletin evladını bu sıcakta koşturmak nedir akşam yaptır eğitimi ..

Not: bazı sert olduğunu göstermek isteyen bazı az sayıda bir kaç subay , biz eğitim yaparken şeker mi bunlar erirler mi falan tarzı saçma sapan konuştukları ni hatırlıyorum, bize astsubay bile gelemezdi sadece subaylar eğitim verirdi ancak bu bile herkesin aynı duyarlılığı taşımadığıni anlatır .

Allah Rahmet Eylesin ölen evlatlara ...Çok üzüldüm..

Dediğim gibi umarım neden başkadır bilgi yanlıştır o zaman düzeltiriz ancak bu havada koydeyim evden çıkamıyorum sıcaktan..
    Ailesinin eline kına yakıp gönderdiği.!!!
    Türk evladını öz vatanında daha çatışmaya bile girmeden.!!!
    Öldüren.!!!
    Atatürk’ün ordusunu astsubaydan generale yükselttiğiniz.!!!
    Fetoculara emanet ettiniz.!!!
    Atatürk’ün askerleriyiz diyen subayları ihraç ettiniz.!!
    Kodumun ciasal islamcı hainleri.!!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Bir hissede pozisyon açtın mı, en az iki kış ve en az iki yaz el ele bu şirketle birlikte yürüyeceksin, yok öyle 3 ay 6 ay'da köşe dönmece.

Tuncay TURŞUCU.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Araya aracı koyarak, fiyatların düştüğü nerede görülmüş?

Zaten bu yaşıma geldim bu "HAL" denilen sistemin ne b.ka yaradığını çözemedim, Antalya'dan 8 liraya domates yüklüyorlar, Bizansta 80 gayme.
    Abi burada yani Ankara da çarşı pazar bedava konyada bedavanında bedavasıdır. Konyalılar haber verebilir. Patlıcan 20 30 biber 30 50 domates 10 30 patetes 10 15 meyveler den kavun karpuz beleş diğerleri can yakıyor. Yumurta kolisi 130 180 oda turist tavuk yumurtası.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bir kadın sokakta ne giyeceğine kendi karar veremeyecek mi.

Toplumda bölünmenin belki de en önemli örneği bu..

https://www.youtube.com/watch?v=HYCE...ANALD%C3%9CNYA
    Tek kelimeyle b.k fabrikası bir kadın.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Aile hekimleri tarrağı tuttu, ulan ben göz doktoruna veya ortopedi doktoruna gideceğim, ne yapacak aile hekimi gözümü muayene edecek, dizimdeki şişmeyimi tedavi edecek?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 821/934 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •