Sayfa 822/955 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 7638 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tek kelimeyle b.k fabrikası bir kadın.
    Emekli öğretmen olduğunu söyledi, inanamadım.

Kadınların ne giydiğine karışması çok ilginç, kendinde bu hakkı görüyor olması da çok ilginç.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Aile hekimleri tarrağı tuttu, ulan ben göz doktoruna veya ortopedi doktoruna gideceğim, ne yapacak aile hekimi gözümü muayene edecek, dizimdeki şişmeyimi tedavi edecek?
    O kadar multeci vatandas yapilirsa sira bulamaz millet.hergun daha kotuye gidiyoruz.

3. Domates niye hala 50 lira yahu. Ucuzlamadı gitti.
    Allahtan petemek denilen cins çıktı da 15 liraya falan alınıyor bu cinsi.

4. Perşembe günü hacettepe onkoloji de MR için randevu taleplerine '' artık radyoloji sekreterliği cevap vermiyor, telefonunuza sms gönderiliyor, siz sms teki linki tıklayarak formu dolduruyor ve randevu talebiniz alınıyor. Bugün için başvuranlar eğer paralı isterlerse en erken Eylül, parasız ise kasım '' dediler.

Ankara için özel tıbbi görüntüleme merkezlerine ( 5 yere ) sorduğumda en ucuzu 14 bin en pahalısı 18 bin tl. Millet özel hastane sahibi bakan olur mu diyor en iyisi bakanı değiştirelim ama yine tüm yollar özel hastaneyi göstersin modundalar.

Şimdiden bir şeyler başlamış...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6. İskenderun da Deniz Er Eğitim Alayı nda görevli 2 askerin, sıvı kaybına bağlı çoklu organ yetmezliği sonucu şehit olmasıyla ilgili açıklama yapan siyasetçiler, ihmâl olasılığına dikkat çekti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, Kabul edemiyorum. Bu bir ihmal değilse, vicdansızlıktır ve kasıttır derken, TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil ise Bu sıcakta öldürene kadar talim yaptırmak ne demek ya ne demek! ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...mek-ya-2421497

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Domates niye hala 50 lira yahu. Ucuzlamadı gitti.
    Allahtan petemek denilen cins çıktı da 15 liraya falan alınıyor bu cinsi.
    TÜİK’e sor.????

Sistem simsarlar avantadan para kazanması üzerine kurulu.!!!

Halk koyun gibi.!!!

Eğitimsiz.!!!!

Hayvan gibi yaşamayı kader sayıyor.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Bir komutan, hava sıcaklığındaki yükselişin, acemi erleri, güneş altında nasıl etkilediğini nasıl görmez.

Eğer Mehmetçiği kendi öz evladın gibi görmüyorsan, bırak, yapma bu işi.

İçim yandı bu evlatlara.

Sayfa 822/955 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •