Sayfa 542/563 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552 ... SonSon
Arama sonucu : 4501 madde; 4,329 - 4,336 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Takaslarda çok garip hareketler var önce satış yapan fonlar şimdilerde geri alıyorlar !..
    Benim takip ettiğim takas bu şekilde. Bir anlamı var mı bilemiyorum !..

Teşekkürler.

2.  Alıntı Originally Posted by fuma Yazıyı Oku
    Bence kar etmesi mucize olur.Ben zararın daha da artacağını öngörüyorum 3-3.5 milyar tl falan gelebilir. Dağıtım kısmından ekstra bir sürpriz olursa belki toparlar.Üretim kısmı kötü geçti zaten. Büyük bakımlar oldu çalışmadı santral nisan mayısta. Elektrik fiyatları zaten enflasyon altındaydı.Nasıl kar edecek aklım almadı benim.
    Fuma dostum nasıl hesapladın 3-3,5 milyarı ? Bu zarar 6 aylık mı yoksa 2.çeyrek mi ?

3. 6 Aylık total. 9 Aylıkta az kar zarar 12 aylıkta iştirak satışı olursa da biraz karla sene biter.Geçen sene gibi olur genel gidişat.Benim bireysel beklentimdir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,474
    Elektrik Br. fiyatlarındaki artış ALARK ın bilançosuna oldukça iyi yansıyacak diye bir beklentim var !..
    Acaba bu fiyatlar bilançoya nasıl bir kar getirir ? Hesaplayan var mı ?
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,118
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Elektrik Br. fiyatlarındaki artış ALARK ın bilançosuna oldukça iyi yansıyacak diye bir beklentim var !..
    sn by george
    6 aylıklara yansıması pek olası değil ama 9 aylıklar için bu şekilde devam ederse olumlu olur. zaten ikili satışlar yoluyla üretimin neredeyse tamamını satmakta, dün pazar olmasına rağmen PTf ler tavana yakındı. kuraklık nedeniyle Hidrolar, rüzgar nedeniyle de RESler verimli çalışmıyor sanırım. üstüne SOMA termik kapanışı da piyasayı epey yukarılara çekebilir. ama bu durum gene de ülkenin elektrik tüketiminin gerçek tüketici olan sanayi tarafından olmasını düşündürmediği için geçici olacaktır...

Alıntı Originally Posted by fuma Yazıyı Oku
    6 Aylık total. 9 Aylıkta az kar zarar 12 aylıkta iştirak satışı olursa da biraz karla sene biter.Geçen sene gibi olur genel gidişat.Benim bireysel beklentimdir
    Aygaz ve Tüpraş bilançoları umduğundan iyi geldi......
    Acaba..... komşuda pişer, bize de düşer olabilir mi?

8.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    2. 6 ayda yaklaşık Alark payı 2.600.000 MWh üretsek PTF lerdeki her 100 tl lik artışta ciroda 260 mn tl yapar bakkal hesabı.
    Tabi ikili anlaşma varsa ayrı konu. yani 200 tl lik artışta 520 mn tl yaklaşık net kara etkisi olur.

Saygılarımla.
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

Sayfa 542/563 İlkİlk ... 42442492532540541542543544552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •