Sayfa 196/217 İlkİlk ... 96146186194195196197198206 ... SonSon
Arama sonucu : 1732 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Viop LXVI

Arazide kural; "bulduğun gibi bırak, orada bir hafta yaşasan bile terkettiğinde hiç yaşanmamış gibi olsun, biyolojik maddeleri araziye uygun yere bırak, tabiatta gubre olurlar. Diger maddeleri mutlaka yaninda tası, ya da kontrollü imha et."". 1973 yılinda başlayan kampçılığımda uyguladiğim bu.
    Sırf bu kontrolsüz başıbozukların tabiate verdikleri zararlar yüzünden son yıllarda devletten yazın kamp izni alamıyoruz.
    Kurunun yanında yaş da yanıyor.

Bahsettigin vak'alardaki şahıslardan bir kısmı alkol testine sokulsa netice ne çıkardı kimbilir?
    Adam eski yatağını yakarken ormanı yakmış?
    Aklıbasında adamın yapacağı iş mi?

Alkol için "%800 vergi veriyoruz, daha ne verelim" özelden yazmış bir arkadaş. Fakat "cam kırıklarından çıkmamıştır" diyemedi.

Yukarıdaki yazılarımdan birinde linkini verdim; İtalya ve Yunanistan'da temmuz ayında bizde yanan alanların 3 katından fazla arazide yangınlar olmuş.
    Aynı enlemdeyiz onlarla.
    Arazileri de bizden çok daha küçük.
    Arazi yüzdesi olarak baksak bizim 8-9 katımız daha arazileri yanmış gibi.
    Tesadüf mü?
    Yoksa, orada şarapcı oranı bize göre çok daha yüksek oldugu icin mi?

Neyse, hafta başı, hayırlı işler temenni ediyorum.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

kubi sen neden uzun uzadıya anlatmaya çalışıyorsun ki .. bunların derdi yangın orman canlı veya alkol falan değil.

alkolü zaten vücudun kendisi üretir.. içmene gerek yok hatta bazen öyle üretirki... trafikte bilmem kaç promilden ceza yersin. tonla kanıt vardır. !!! durduk yere kafayı bulan tonla insan vardır.

yani allah seni yaratmışsa bile.. alkolü sentezleyecek şeklinde yaratmıştır ayrıyeten alkol içmene gerek yoktur. vücut bunu üretir kendisi. tek damla rakı içmemene rağmen.

burası müslümanların fazla olduğu ülkedir. alkol tüketimi aşırı değildir. alkolün fazla tüketildiği ülkelerde yazın dedil hergün orman yanması gerekir ozaman kardeşim ....

diğer konu uçak sayısı.. sayı tek başına bir anlam ifade etmez. o ülkenin yüzölçümü + o ülkede ormanları oluşturan toplam km2 oranı vs vs vs...

yani bir ülkenin yüzölçümü tr den büyük olabilir ama ülkenin %70 i çöldür kardeşim 3 uçak bile belki yeterde artar.

ne diyeceksin şimdi haha haha ha.... kocaman ülkenin 3 uçağı var. mı diyeceksin ?

yani biatçı kesimde mantık diye birşey yoktur... biri onlara şöyle düşüneceksin der. şunu söyleceksin der.. onlarda meee gereği. tekrarlar...

bu kadar.

ve kafaları çalışmadığı için cevap üretemezler.. sadece hakaret edebilirler.

5 büyük günahtan biride faiz işletmektir.

alkol bu 5 günah içinde bile yoktur..

fakat sen bunların faizin allahını işleten bu ülke için... ( dünyada en yüksek faiz veren 2.ci ülkeyiz) tek bir eleştiri görebildin mi ?

göremezsin ) ama ben eleştiririm

bu da onların nasıl iki yüzlü olduklarının ispatıdır ... çünkü meseleleri kutsallık falan değildir. particiliktir...kralcılıktır.

( burada yazan bazı tiplemeleri kast ediyorum)

4. Günaydın cemaat bol kazançlar…
    Teneke kamp yapamıyor muymuş? Savunduğu kitle kampçılığın içine eden lümpen kesim. Benim çevremdeki kampçılar tam tersi kendinin olmayan çöpleri bile toplayan kesim. Derhal kitlesini bıraksın doğru yolu bulsun. O kitlenin sonu daltonlar Casper’lar bilumum eli silahlı çizgi film karakterleri..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türkiye ile Gambiya arasında askeri, mali işbirliği protokolü imzalandı..

Bu ülke nerededir? Ne iş yapar? kim gider-kim gelir.. Havaalanları var mıdır?

körler-sağırlar birbirini ağırlar..derler..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    5 büyük günahtan biride faiz işletmektir.
    TR'de cehennemi görmeyen müslüman kalmayacaktır.. Bankaya bulaşan herkes er-geç ateşi tadacaktır..der
    Hz.Vakkas (K.s.)

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    101 e gelsin.

Yangınlar cam kırıklarından çıktı diye bir kanıt yok.

Direk iftira ve vebal alma var.Dikkatli olunmalı
    .
    bursadaki 2 yangında kundaklama sonucu çıktı
    gursuda ki yanan alanda maden faaliyeti yürütülmek isteniyordu
    onun mücadelesi veriliyordu.
    10 kişinin yandığı eskişehir yangını 1.300 rakımlarda çıkmış elektrik teli yok
    rakı ve şarapçıların çıkıpta şişe kıracağı bi yer değil
    akla sadece uçaktan sigara içen birinin yanan sigarayı attığı ihtimali geliyor
    bir halt olacağı yok.

8. Emlak senin kafa arada git geller yaşıyor herhalde. Yukarıda bahsettiğin konularda yakın zaman olmamış olabilir kaç kere eleştiri yaptım bir çok gerçeği aklımın erdiğince yazdım. Sen kader kıymet mi bildin bana bile gider yaptın burada. Şimdi de tutmuşsun eleştirenini görmedim falan fıstık yazıyorsun. Sende öyle bir kafa var ki her gördüğün sakallıyı deden sanıyorsun onun bile farkında değilsin. Bak sana tavsiye çünkü ben konusunda külliyen yanlışsın ; karşındaki İnsanları önce bir dinlemeyi öğren. Bilmediğin tanımadığın insanlar hakkında saçma sapan yargılara varma.

Dün bir diyanet görevlisinin video görüntüsü çıktı. Onun yaptığını normal biri yapsa 5 yıl ceza alacaksa o şahıs 50 sene alsa benim içim soğumaz.

Sana göre şimdi benim bunu da çıkıp savunmam lazımdı di mi? Nokta.

Herkese iyi seanslar dilerim.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 196/217 İlkİlk ... 96146186194195196197198206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •