Sayfa 203/699 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 5586 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ağva ile Bağırganlı sadece 1-2 aileye yetebilecek gizli küçük minyatür koylar var.Çoğuna fındık bahçelerinden vs iniyorsun.
    Hatta gizli bir göl de var.Çoğu kişi bilmez(bilmez derken google dan görüyorlar ama fındıklıklardan geçmeye çekiniyor çoğu haliyle).Göle balıkları kim geitrdi diye sormuştum.Balıkcılların ayağına yumurta larvaları yapışıyormuş.O şekilde geldi demişdi avcı amcamız.
    Müsait bir zamanda çevrede keşif gezisine çık dostum.
    Ben çok sıcak olursa denize girmiyorum.Kumun sıcaklığını sevmiyorum. Ağva yeşilçayın ve Göksu çayının üstlerinde buz gibi tatlı göletleri mevcut.Bir ara mutlaka denemelisin.
    Gökmaslı Göksu Hacıllı mah.inden aşağı akarsuya inebilirsiniz.(bir gün Ağva'da denk gelrisek seve seve rehberlik yaparım size)
    Bir kez daha iyi tatiller dilerim Bulut.
    Saydığın yerlerin çoğuna gittim kilimli koyu,kadırga,bağırganlı arası küçük koyları hem denizden hem karadan gezdim , fiber balıkçı teknem var palamuta lüfer zamanı dostlarla gelir tutar rakımızı içeriz bu bile insanı rahatlatıyor, en azından kimyasal almadan benim psikolojimi rahatlatıyor diyelim güzel muhabbetlerle ,denk gelirsek ben çünkü işlerden dolayı 1 telefon gelir kaçarım istanbula ama rehberimiz değil misafirim olursun selametle Allaha emanet olun.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Ertan Özyiğit
    @ErtanOzyigit
    ·
    8d
    NEDEN KORKUYORSUN!
    Küresel ısınma, dünyanın var olduğundan bu yana yaşanan aynen gece gündüz değişimi gibi normal bir doğa olayıdır. ( Bu ısınmanın ardından küresel soğuma yaşanacaktır.) Sözde komplo teorisyenlerinin bir yerlerinden uydurduğu küresel ısınma yalandır söylemleri beni güldürüyor Benim her söylemimde karşısında olduğum globalci aklın kullandığı Küresel ısınma ve felaket senaryolarına inanıp neden insanlık neden bu kadar korkuyor bunu da anlamış değilim.
    DİKKAT, Burada hata bir doğa olayı olan iklim değişiminin olacağını bile bile buna karşı önlem almamaktır...

Not: 2025'te sular ortalama 10 cm yükseldi 2050'de New York City Sular altında kalacak...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3. Mehmet Simsek
    @memetsimsek
    ·
    8d
    Enflasyon beklentileri piyasa katılımcıları ve reel sektörde önceki aya göre gerilemeye devam ederken hanehalkında arttı.

Piyasa katılımcılarının 12 ay sonrası enflasyon beklentisi yüzde 23,4 ile 43 ayın en düşük seviyesinde gerçekleşti.

Reel sektör ve hanehalkı beklentileri geçen yılın aynı dönemine göre sırasıyla 16 puan ve 17,5 puan azaldı.

Kararlılıkla uyguladığımız bütüncül politikalarla kalıcı fiyat istikrarı ve sürdürülebilir büyüme hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.

Mehmet Simsek
    @memetsimsek
    ·
    9d
    Enflasyon beklentileri piyasa katılımcıları ve reel sektörde önceki aya göre gerilemeye devam ederken hanehalkında arttı.

Piyasa katılımcılarının 12 ay sonrası enflasyon beklentisi yüzde 23,4 ile 43 ayın en düşük seviyesinde gerçekleşti.

Reel sektör ve hanehalkı beklentileri geçen yılın aynı dönemine göre sırasıyla 16 puan ve 17,5 puan azaldı.

Kararlılıkla uyguladığımız bütüncül politikalarla kalıcı fiyat istikrarı ve sürdürülebilir büyüme hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.
    Resim

benim sorum cevap gelir mi dersiniz?
    vatandaşın hissettiği ne dersiniz acaba? vergilere enag zammı diğer kesime tuık zammı neden böyle oluyor dersiniz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tepeden % 2den fazla çakmış oldu an itibariyle.

Viop damı oldu bu yoksa

en tepeden düşşümüzmü?

kuzu giler ve tayfası long yapmışlar %3 beklerlerdi

Viop da oldumu bu kadar kazanç

Hissede oldu parça pönçük

spotta Eggub,Ecilaç,odaş ve katmer de oldu bu katmeri satmıştım önceden.2,15 de diğerleri vardı takibde olduğum hisselerden artılar bunlar eksilerde var.YTD.

Yani sorum viop da %3 kazanıldımı yoksa kaldıraça göre daha fazlada olabilirmi?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Mehmet Simsek
    @memetsimsek
    ·
    8d

Mehmet Simsek
    @memetsimsek
    ·
    9d

Resim

benim sorum cevap gelir mi dersiniz?
    vatandaşın hissettiği ne dersiniz acaba? vergilere enag zammı diğer kesime tuık zammı neden böyle oluyor dersiniz?
    Vatandaş kimlik kartı 2.50 dakikada

https://youtu.be/d6rdJN5uwLw?si=CAvixpzystHqoDoj

Kart içerik olarak hep aynı boyu değişti sadece

6. Dürbün
    @durbunhaber
    ·
    4d
    Bursa'daki ormanları yaktığı iddiasıyla gözaltına alınan Ufuk Aytekin'in ifadesi:

• Astsubaylıktan ihraç edildikten sonra ailem ile aram bozuldu evden atıldım.

• Ömür boyu hapse girmek istiyordum, şeytana uydum, yaktım. (Sabah)

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Viop damı oldu bu yoksa

en tepeden düşşümüzmü?

kuzu giler ve tayfası long yapmışlar %3 beklerlerdi

Viop da oldumu bu kadar kazanç

Hissede oldu parça pönçük

spotta Eggub,Ecilaç,odaş ve katmer de oldu bu katmeri satmıştım önceden.2,15 de diğerleri vardı takibde olduğum hisselerden artılar bunlar eksilerde var.YTD.

Yani sorum viop da %3 kazanıldımı yoksa kaldıraça göre daha fazlada olabilirmi?
    viopta.

açılışta en yüksek 12.315 kafadan hesapla % 2. den fazla düşmüş. gününün tepesine göre. yada % 2 herneyse işte.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Ağva ile Bağırganlı sadece 1-2 aileye yetebilecek gizli küçük minyatür koylar var.Çoğuna fındık bahçelerinden vs iniyorsun.
    Müsait bir zamanda civar köylere keşif gezisine çık dostum.
    Ben çok sıcak olursa denize girmiyorum.Kumun sıcaklığını sevmiyorum. Ağva yeşilçayın ve Göksu çayının üstlerinde buz gibi tatlı göletleri mevcut.Bir ara mutlaka denemelisin.
    Gökmaslı Göksu Hacıllı mah.inden aşağı akarsuya inebilirsiniz.(Bir gün Ağva'da denk gelir sek seve seve rehberlik yaparım size)
    Bir kez daha iyi tatiller dilerim Bulut.
    Kadırga koyu var . Bucaklı kuzeyinde. Yıllarca kamp yaptık orada.
    Şimdi devlet müsaade etmiyor.
    Yangın tehlikesi yüzünden.

Ah su şarapcı takımı.

Sayfa 203/699 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •