Sayfa 833/839 İlkİlk ... 333733783823831832833834835 ... SonSon
Arama sonucu : 6712 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu giden biz gidecek olandan bahsediyoruz , gelecek yıl otturecekler.2026 dan itibaren
    Öten öter ödemeyen kuşunu öttürür. Teşekkürler ak parti teşekkürler reis

2. Rusyada 8.8 şiddetinde deprem oluyor can kaybı olmuyor ALLAH mufaza bu şiddette Türkye gibi arap ülkelerinde olsaydı binlerce insan ölürdü evler harabeye dönerdi işte din toplumuyla bilgi toplumunun arasındaki fark bir kez daha ortaya çıkıyor

Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    Rusyada 8.8 şiddetinde deprem oluyor can kaybı olmuyor ALLAH mufaza bu şiddette Türkye gibi arap ülkelerinde olsaydı binlerce insan ölürdü evler harabeye dönerdi işte din toplumuyla bilgi toplumunun arasındaki fark bir kez daha ortaya çıkıyor

Öldürecek insan yok ki Allahın bile unuttuğu bir yer, 270 bin km2 nüfus ise 300 bin kişi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    .......Öten öter ödemeyen kuşunu öttürür...,........
    Eski bir şarkı vardı "Ödeyemezsen Öttürürler Gülüm" diye

Veya buna benzer bi şi
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

5. Hastaneler de MR randevuları en erken 3 ay sonraya olunca özel sökterde fiyatlar katlandı. Ankara da 4 ayrı yerden fiyat aldım. en ucuzu 14 bin en pahalısı 18 bin. Sakın hasta olmayın.

Forum yöneticisi bu yazıyı da görürse siler. Canı sağ olsun. Bir gün yolu hastanelere düşmesin dilerim.

6.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Hastaneler de MR randevuları en erken 3 ay sonraya olunca özel sökterde fiyatlar katlandı. Ankara da 4 ayrı yerden fiyat aldım. en ucuzu 14 bin en pahalısı 18 bin. Sakın hasta olmayın.

Forum yöneticisi bu yazıyı da görürse siler. Canı sağ olsun. Bir gün yolu hastanelere düşmesin dilerim.
    Bildiğim kadarıyla üniversite hastanelerinde cüzi bir ücret ödüyorsun çabucak veriyorlar günü. 300-500 gibi bir rakam. İle üniversiteye göre değişiyor mu bilmiyorum

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Eski bir şarkı vardı "Ödeyemezsen Öttürürler Gülüm" diye

Veya buna benzer bi şi
    Kaldıramazsan kaldırırlar gülüm.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Hastaneler de MR randevuları en erken 3 ay sonraya olunca özel sökterde fiyatlar katlandı. Ankara da 4 ayrı yerden fiyat aldım. en ucuzu 14 bin en pahalısı 18 bin. Sakın hasta olmayın.

O kadar artmamış ama 3000 civarı sanırsam. 2 ay önce eşim çektirdi. Üniversite uzak bir tarih verdi. Acil lazım olayı.

Sayfa 833/839 İlkİlk ... 333733783823831832833834835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •