Sayfa 1/7 123 ... SonSon
Arama sonucu : 55 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DMLKT Emlak Konut Damla Kent GMS

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,108

DMLKT Emlak Konut Damla Kent GMS

DMLKT Emlak Konut Damla Kent GMS

7.59 TL
    4-8 Ağustos 2025
    1540 konut arz edilecek.
    1+1 Daire (62 m²) için 631.516 hisse gerek.
    2+1 Daire (88 m²) için 863.276 hisse gerek.
    İskonto oranı %24.10

Aracı kurumlar ve Kamu bankaları ile katılım sağlanacak.

Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

2. Bu işe aklım yatmadı.

Devlete olan güvenimiz o kadar azalmış ki, ben şahsen paramı böyle karışık işe bağlamam.

3. Dağıtım nasıl? Eşit mi?

4.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    %40 iskontolu alırım eksik olursa...
    Öyle bir beklentiniz varsa bence az talep edin, kalanını %40 iskontolu alırsınız.

5. Katilim gostereceklerin mutlaka okumasi gereken bir yazi. Soner Hoca cok guzel anlatmis.

https://www.paramedya.com/devami/133...rli-satis-var/

Anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. Şimdi ben site içi 1+1 baktım sarı sitede iyi pazarlıkla 3 adet alabiliyorum ve proje bitene kadar birde kira alırım 3 yıl 10.000tl den aylık kira hesaplasam 1 milyon da kira gelirim olur yanlış mı düşünüyorum.

7. Sayın guneysu,bu sertifikaları borsada alıp satarak elde edilen kazancın vergisi yo lardaki gibi %10 stopaj şeklindemi yoksa diger hisselerdeki gibi %0 mı,yoksa beyanname vererek %30-40 vergi falanmı var?

Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Katilim gostereceklerin mutlaka okumasi gereken bir yazi. Soner Hoca cok guzel anlatmis.

https://www.paramedya.com/devami/133...rli-satis-var/
    bunu okudum vaz geçtim açıkçası paylaşım için teşekkür ederim.katılanlara bol kazançlar biz ekmeğimizi başka yerde kovalayacağız artık

Sayfa 1/7 123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •