Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Bu işe aklım yatmadı.
Devlete olan güvenimiz o kadar azalmış ki, ben şahsen paramı böyle karışık işe bağlamam.
Dağıtım nasıl? Eşit mi?
Katilim gostereceklerin mutlaka okumasi gereken bir yazi. Soner Hoca cok guzel anlatmis.
https://www.paramedya.com/devami/133...rli-satis-var/
Anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. Şimdi ben site içi 1+1 baktım sarı sitede iyi pazarlıkla 3 adet alabiliyorum ve proje bitene kadar birde kira alırım 3 yıl 10.000tl den aylık kira hesaplasam 1 milyon da kira gelirim olur yanlış mı düşünüyorum.
Sayın guneysu,bu sertifikaları borsada alıp satarak elde edilen kazancın vergisi yo lardaki gibi %10 stopaj şeklindemi yoksa diger hisselerdeki gibi %0 mı,yoksa beyanname vererek %30-40 vergi falanmı var?
Yer İmleri