Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dini bilgim çok zayıftır, bu konuda hüküm vermem uygun olmaz
Ama mantıken düşünüldüğünde pkk tarafından öldürülen bir kişiye şehitlik verildi ise pkk ile barış olunca o şehitliğin de düşmesi gerekiyor
Lakin
Şehitlik mertebesine ulaşanı kimse bilemez, bizim şehit diye kabul gördüğümüz kişi belki de Allah katında şehit olmamıştır.
Şehitlik
Allah yolunda ölenlere verilir diye biliyorum.
Hamdım Piştim Yandım
Eyvallah dünde bir arkadaş video paylaşmış Allâh yolunda ölen şehit oluyor demiş o zaman askerde çlem şehit olmaz şimdi senin cevabına görede pkk itinin öldürdüğü askerde barış olduğu için şehit olmuyor ise maaşları kesilmeli ve inanca göre cennet randevularıda iptal edilmeli ama en son söylediğin Allah bilir ise şehitliği verilen maaşların ve imkanların iptali davası açılmalı faizi ile geri alınmalı ve bunu şehit ilan edenlerin cezalandırılması çünkü şirk eylemi mevcut bunları kim yapacak devletsen yap vatandaş isen vicdanen reddet
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Bilakis,
Yanlış yapana babamın oğlu olsa bile acımam
Çünkü doğru tektir.
Değil mi tek abi
Konunun burda tartışılmasına lüzum görmüyorum.
Sen ataist ben inançlı
Nasıl anlaşıcaz ki
Ortak noktamız yok, düşünceler farklı
Geçen gün ezan sesinden rahatsız olduğunu yazınca dedim ki tamam din elden gidiyeahhh
Hamdım Piştim Yandım
Ortak noktamız yok derken sadece hayat dinden mi ibaret
Ayrıca ezan sesinden rahatsız olan her insan ateistmi mesela arabesk Türk sanat müziği koyu yeşil renk aşırı her türlü gürültü dans adı altında saçma hareketler bunlardan da rahatsız oluyorum bu sefer ne diyeceksin bozkurt dayu ben diyorum din bizi ayrıştırdı sen din elden gidiyor diyorsun keşke gitsede bir olsak hep olsak
Yer İmleri