Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim adıma yorum yapmadan tam olarak ne istediğini söylersen yardımcı olurum sana
    Askerler şehit sayılmasın mı demek istiyorsun
    Hayır konu sen değil bu soruyu müslüman bir arkadaştan cevaplamasını istemiştim ama sen benden bahsettiğin için sana döndü soru şu PKK tarafından ölen asker şehit oluyordu ama pkklılar serbest bırakıldığı için o askerlerin şehitliği devam ediyormu
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Hayır konu sen değil bu soruyu müslüman bir arkadaştan cevaplamasını istemiştim ama sen benden bahsettiğin için sana döndü soru şu PKK tarafından ölen asker şehit oluyordu ama pkklılar serbest bırakıldığı için o askerlerin şehitliği devam ediyormu
    Dini bilgim çok zayıftır, bu konuda hüküm vermem uygun olmaz
    Ama mantıken düşünüldüğünde pkk tarafından öldürülen bir kişiye şehitlik verildi ise pkk ile barış olunca o şehitliğin de düşmesi gerekiyor
    Lakin
    Şehitlik mertebesine ulaşanı kimse bilemez, bizim şehit diye kabul gördüğümüz kişi belki de Allah katında şehit olmamıştır.
    Şehitlik
    Allah yolunda ölenlere verilir diye biliyorum.
    Hamdım Piştim Yandım

Ama mantıken düşünüldüğünde pkk tarafından öldürülen bir kişiye şehitlik verildi ise pkk ile barış olunca o şehitliğin de düşmesi gerekiyor
    Lakin
    Şehitlik mertebesine ulaşanı kimse bilemez, bizim şehit diye kabul gördüğümüz kişi belki de Allah katında şehit olmamıştır.
    Şehitlik
    Eyvallah dünde bir arkadaş video paylaşmış Allâh yolunda ölen şehit oluyor demiş o zaman askerde çlem şehit olmaz şimdi senin cevabına görede pkk itinin öldürdüğü askerde barış olduğu için şehit olmuyor ise maaşları kesilmeli ve inanca göre cennet randevularıda iptal edilmeli ama en son söylediğin Allah bilir ise şehitliği verilen maaşların ve imkanların iptali davası açılmalı faizi ile geri alınmalı ve bunu şehit ilan edenlerin cezalandırılması çünkü şirk eylemi mevcut bunları kim yapacak devletsen yap vatandaş isen vicdanen reddet

Lakin
    Şehitlik
    Sn Bozkurt hocam ,Çanakkale savaşı hakkında da aynı şeyi mi düşünüyorsun?
    Rahmetli babannemin babası gazi olduğu için sordum.Şehitlik mertebesi nasip olmamış.
    Gazi midir değil midir ? (Malum o günlerde savaştığımız herkes ile aynı pakta dost kuvvet olarak yer alıyoruz)
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Sn Bozkurt hocam ,Çanakkale savaşı hakkında da aynı şeyi mi düşünüyorsun?
    Rahmetli babannemin babası gazi olduğu için sordum.Şehitlik mertebesi nasip olmamış.
    Gazi midir değil midir ? (Malum o günlerde savaştığımız herkes ile aynı pakta dost kuvvet olarak yer alıyoruz)
    Pisyedili abi bu işin ucundan tutarsak herşey çorap söküğü gibi gelir ve ortada ne kazak kalır nede çorap
    O yüzden fazla gurcalamaya gelmez.
    Devlet büyüklerimiz herşeyin en iyisini yapar deyip topu at gitsin
    Hamdım Piştim Yandım

Pisyedili abi bu işin ucundan tutarsak herşey çorap söküğü gibi gelir ve ortada be kazak kalır bede çorap
    O yüzden fazla gurcalamaya gelmez.
    Devlet büyüklerimiz herşeyin en iyisini yapar deyip topu at gitsin
    Cümlenin tam ortasından konuşuyon be reis aynen kur çalarsan ne kazak kalır ne din fakat az inancı olan Allahü teâlânın karşısına çıktığında neden göz yumdun diye sormazmı

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Cümlenin tam ortasından konuşuyon be reis aynen kur çalarsan ne kazak kalır ne din fakat az inancı olan Allahü teâlânın karşısına çıktığında neden göz yumdun diye sormazmı
    Bilakis,
    Yanlış yapana babamın oğlu olsa bile acımam

Çünkü doğru tektir.
    Değil mi tek abi

Konunun burda tartışılmasına lüzum görmüyorum.
    Sen ataist ben inançlı
    Nasıl anlaşıcaz ki
    Ortak noktamız yok, düşünceler farklı
    Geçen gün ezan sesinden rahatsız olduğunu yazınca dedim ki tamam din elden gidiyeahhh
    Hamdım Piştim Yandım

Bilakis,
    Yanlış yapana babamın oğlu olsa bile acımam

Çünkü doğru tektir.
    Değil mi tek abi

Konunun burda tartışılmasına lüzum görmüyorum.
    Sen ataist ben inançlı
    Nasıl anlaşıcaz ki
    Ortak noktamız yok, düşünceler farklı
    Geçen gün ezan sesinden rahatsız olduğunu yazınca dedim ki tamam din elden gidiyeahhh
    Ortak noktamız yok derken sadece hayat dinden mi ibaret
    Ayrıca ezan sesinden rahatsız olan her insan ateistmi mesela arabesk Türk sanat müziği koyu yeşil renk aşırı her türlü gürültü dans adı altında saçma hareketler bunlardan da rahatsız oluyorum bu sefer ne diyeceksin bozkurt dayu ben diyorum din bizi ayrıştırdı sen din elden gidiyor diyorsun keşke gitsede bir olsak hep olsak

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •