Sayfa 311/1001 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Dayu sen ne güzel anlatmışsın ben öbür tarafa inanmadığım için normal ölüyorum sen inandığın için şehit oluyor ve cennete gidiyorsun demekki bu iş ispat ile doğruluk derecesiyle alakalı değil sadece inanç beşiktaşın her sene şampiyon olacağına inandığım gibi

Teşekkür ederim yakın ve sade bir şekilde söylediğin için

İkincisi benim inancımla alakalı değil sizin inancınızla alakalı teröristler şimdi serbest kalıyor ya o zaman şehit askerlerde şehitlikten çıkarılıyor değil mi sizin inancınıza göre öğrenmek istemiştim ama görüyorum ki konuşulması bile ürkütüyor çünkü siz bile inancınızdan şüphe duymaya başlıyorsunuz demekki konuşulmasın bunca yıldır 50-60 yaşına gelmişiz kandırılmışız olmasın
    Benim adıma yorum yapmadan tam olarak ne istediğini söylersen yardımcı olurum sana
    Askerler şehit sayılmasın mı demek istiyorsun
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    bazı şeyler i mantıklıda olsak, bir mantık süzgecinden geçirerek te burada sunsak tartışma konusuna dönüştürmemek gerekir,
    askerlik bunlardan biri, şehitlik bunlardan biri, bayrak bunlardan biri, milli marş bunlardan biri,......
    bırakalım meclis araştırma komisyonları bu görevi yapsınlar, zaten son şehitlerimiz içinde
    CHP araştırma komisyonu kurulmasını istedi,..üstü kapatılmaz inşallah diyelim
    Anlıyorum sizi bazı şeylerin hassasiyeti var fakat bunu dini değerler üzerinden yapanlar suçlu olmuyorda söyleyen neden suçlu olsun bakın son cümlemizden şehit olan askerler için CHP komisyon kurulsun demiş diyorsunuz oysa onlara göre CHP hem dinsiz hem terörist ve bunu bile bile yapan savunanlarda senden benden daha müslüman ve Türk kusura bakmayın ama hırsıza hırsız demek o hükümet zamanında suç oldu benim için her zaman hırsız hırsızdır
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim adıma yorum yapmadan tam olarak ne istediğini söylersen yardımcı olurum sana
    Askerler şehit sayılmasın mı demek istiyorsun
    Hayır konu sen değil bu soruyu müslüman bir arkadaştan cevaplamasını istemiştim ama sen benden bahsettiğin için sana döndü soru şu PKK tarafından ölen asker şehit oluyordu ama pkklılar serbest bırakıldığı için o askerlerin şehitliği devam ediyormu
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

BREAKING:

Sky news reports that China is preparing to invade Taiwan.

Sky News, Çin'in Tayvan'ı işgal etmeye hazırlandığını bildiriyor.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2075 e kadar.. hava sıcaklıkları düzenli olarak artacak.

https://www.youtube.com/watch?v=BHXOxWhC-tA

ona göre önlem alın..

özelikle su konusuna tikkat.

suların kesilmesi uşak bölgesinde de yaşanmış 12 saatte bir su verilmeye başlamış.

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Hayır konu sen değil bu soruyu müslüman bir arkadaştan cevaplamasını istemiştim ama sen benden bahsettiğin için sana döndü soru şu PKK tarafından ölen asker şehit oluyordu ama pkklılar serbest bırakıldığı için o askerlerin şehitliği devam ediyormu
    Dini bilgim çok zayıftır, bu konuda hüküm vermem uygun olmaz
    Ama mantıken düşünüldüğünde pkk tarafından öldürülen bir kişiye şehitlik verildi ise pkk ile barış olunca o şehitliğin de düşmesi gerekiyor
    Lakin
    Şehitlik mertebesine ulaşanı kimse bilemez, bizim şehit diye kabul gördüğümüz kişi belki de Allah katında şehit olmamıştır.
    Şehitlik
    Allah yolunda ölenlere verilir diye biliyorum.
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Anlıyorum sizi bazı şeylerin hassasiyeti var fakat bunu dini değerler üzerinden yapanlar suçlu olmuyorda söyleyen neden suçlu olsun bakın son cümlemizden şehit olan askerler için CHP komisyon kurulsun demiş diyorsunuz oysa onlara göre CHP hem dinsiz hem terörist ve bunu bile bile yapan savunanlarda senden benden daha müslüman ve Türk kusura bakmayın ama hırsıza hırsız demek o hükümet zamanında suç oldu benim için her zaman hırsız hırsızdır
    suriye ordusunda müslüman asker de var hristiyan da hatta adamların bir zaman g.k. başkanı hristiyandı
    şimdi bunlar işid'e karşı savaşırken ölünce hangileri şehit sayılıyor onu merak ediyorum, işid tarafındakileri sormuyorum bile..?

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    ben seni çok iyi anlıyorum, yazdıklarınızada en küçük eleştirim yok, sadece yazılmamalı diyorum, çünkü hayatını kaybedecek bir askerin son kalesi şehitliktir, şayet burun buruna geldiğinde gidecek başka yeri ve makamı yok askerin,...
    askeri defnemezsiniz, yeri gelir tabuta sığmaz,..

siz devletin tartışmalı hale geldiği bu günlerden yola çıkarak ''dem'' vuruyorsunuz,..bu gayet anlaşılır, ama birilerinin bu devlette ayakta kalması gerekiyor,..bunlardan biri asker,..

asker, polis, bayrak, marş,..

çok eski bir meslek askerlik ve hafızası tarihi tecrübelerle dolu,..ve bütün dünya ordularının oluşturduğu tarihi bir hafıza bu, eski bir icat ve bir o kadar güncel,..
    mesela asker bayrakla çok çabuk bir araya gelebiliyor,...
    işte Mustafa Kemalin anıt kabrinde bir askerin nöbeti yine çok anlamlı, keza Mustafa Kemalin askeri olmak yine öyle,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Sayfa 311/1001 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •