Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 325/1001 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şindi balkona çıktım, bir taraftan çayımı yudumlarken bir taraftanda sigaramı tüttürüyorum. Dışarda gürültü kirliliği çok fazla, araba sesleri, korna sesleri, bağırma, çağırma, takır tukur makina sesleri, sesini ayırt edemediğim sesler falan derken uzaklarda bir yerde düğün var heralde davul ve zurna seside geliyor derken hoparlörden belediye anons geçmesin mi, bu kadar gürültü içinde ezan sesine kafayı takmak bilemedim yani
    Sayın Bozkurt ,
    Sayın bb79 sabah ezanından söz etti.
    Bi yanlış anlamayı düzelteyim.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mantıklı düşününce haklı olabilir. Bu devirde halen 600 yıl önceki felsefi düşüncenin uygulanması, teknolojik açıdan abes görünsede, ezan sustuğu vakit olucak yada gidişatta bizleri neleri beklediği mechul
    Kişiye özel uygulama yapılabilmesi şu aşamada zor.
    Malesef bb79 abi o saatlerde kulak tıkacı kullansın, sorun çözülsün
    Kişiye özel değil buna emin ol inanmayanlar da bebek olan hasta olan yaşlı olan vardiyalı çalışan uykun sorunu olan Hristiyan Yahudi olan vs bunları toplasan milyonlar var hepsimi kulak yıkayacak diyorum ki aşağıda senden yazmışsın teknoloji var çözüm var ama niyeyse cahilliğe çözüm yok sorun bu din ezan değil cehalet
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    bb79 abi bence çok haklı. Hastalıktan yahut yaşlılıktan uyuyamayan var; vardiyalı çalışan işçiler var, var da var... Kul hakkı geçer... Canıgönülden katıldığım bir görüşe göre çıplak sesle okunmayan ezan yani hoparlörle gelen ses ezan değildir, caiz değildir (Saadeti Ebediyye). Bir de ecdat sözü var: "Camide gözü olmayanın ezanda kulağı olmaz." zaten.
    Aynen akıllı adam TEK seferde anlıyor saygılar

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    muhammedin yahudilere imrenmesi yüzünden 2 kere kıble yönü değişiyor dinde
    yaradan ilkinde kendinde değildi, işin nereye varacağını kestiremedi sonradan mı anladı diyeceğiz..?
    https://m.youtube.com/watch?v=raSFQt...cJCfwAo7VqN5tD

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Madalyonun birde şu tarafından bak
    Eskiden teknoloji yoktu, müezzin yüksek bir yere çıkar, elini kulağına dayar ve avazı çıkana kadar haydi namaza diye bağırarak müslümanları ibadete çağırırdı, burda amaç vaktin geldiğini herkese duyurmak.
    Haa
    Eskiden de ezan olmamış olsa idi, vaktin geldiğini namazda gözü olan yine bilirdi.
    Yani burda amaç ezan sesine kulak tıkayan insanın kulağını dürtmesi, tüyleri ürpertmesi olanbilü. Bilemeyiz yani asıl amacı
    Hoparlör diye teknolojik bir ürün varken de günümüzde minareye çıkıp çıplak sesle bağırmak, şuanki dünyada araba seslerinden kimseye duyurulmaz.
    O yüzden
    Büüüle devamkeeeee
    Kusura bakma Bb79 abi seni rahatsız etmeye davam
    Sonra dedimki iş ezan sesi uygunsuz saat ve yüksek ses sorun bu daha çok sorun var bende ben din düşmanı değilim mesela dün ormana piknik yapmaya gittim 2 tane dingil geldi bira içmeye aile var bu terbiyesizlik şimdi alkol alanlar bana saldırır içme arkadaş evinde iç meyhanede iç devletimizden mümkünse sadece alkol içilen yerler yapılsın gidin orada için beni inşallah anlamışsındır bozkurt dayu

Şindi balkona çıktım, bir taraftan çayımı yudumlarken bir taraftanda sigaramı tüttürüyorum. Dışarda gürültü kirliliği çok fazla, araba sesleri, korna sesleri, bağırma, çağırma, takır tukur makina sesleri, sesini ayırt edemediğim sesler falan derken uzaklarda bir yerde düğün var heralde davul ve zurna seside geliyor derken hoparlörden belediye anons geçmesin mi, bu kadar gürültü içinde ezan sesine kafayı takmak bilemedim yani
    Bizden her hafta sonu cumartesi pazar yani gece 12 ye kadar müzik çalarlar yaz boyu herhalde böyle 3 hafta oldu bu haftada çalarsa pazartesi günü soluğu belediyede alacağım şikayet edeceğim yüksek ihtimal belediye yapıyor ama ben yinede şansımı deneyeceğim ben böyleyim

Bunların hepsi sabah 04:50" De oluyorsa hepsinin........

Bozkurt dayuuuuu

yapı kredi yatırım

bi ziktir git la

olur olmaz yerden şort açıyon, ötekiler sana sokarken arada bizim şortlarada sokuyorlar

bi git amokaçi, 1-2 ay bi oynama... bizde 8000 endeksten mal alalım

Sayfa 325/1001 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •