Sayfa 842/866 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852 ... SonSon
Arama sonucu : 6921 madde; 6,729 - 6,736 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    TÜİK konumuz değil

ENAG daha aciklamadiysa sen nereden buldun
    Ahmet abi tahmin tahmin. Acele etme. Ben 1.69 tüik diyorum. Sen ne diyorsun.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Sakalı ben de bilmem.
    Saç kesimini 400’e yapıyor bizim berber.
    Bir ara kampanyalı 100 Dolar bozdurana beleşe traş ediyorlardı.!!
    O dolar bozduranlar.!!!
    Sonuçta 3 ‘ün 1 ‘ini aldılar.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Bir ara kampanyalı 100 Dolar bozdurana beleşe traş ediyorlardı.!!
    O dolar bozduranlar.!!!
    Sonuçta 3 ‘ün 1 ‘ini aldılar.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    memleketin ortalama zeka seviyesini ölçmeye berberlerden başlasalar net sonuçlar çıkar..

4. Kayınpederin yanına geldik yarın da köye geçeceğiniz. Bahçede şeftali var ayva gördüm bolca vardı elma az da olsa var. Diğer meyveler yok. Aynanın bol olması kışın zor sıkıntılı geçeceğini işaret ediyor derlerdi eskiler.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kayınpederin yanına geldik yarın da köye geçeceğiniz. Bahçede şeftali var ayva gördüm bolca vardı elma az da olsa var. Diğer meyveler yok. Aynanın bol olması kışın zor sıkıntılı geçeceğini işaret ediyor derlerdi eskiler.
    Ona bizim oralarda kızıldereliler odun topluyor bu kış çok çetin geçecek derler. Bir amerikan atasözü.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ona bizim oralarda kızıldereliler odun topluyor bu kış çok çetin geçecek derler. Bir amerikan atasözü.
    Onu gamed demeliydi
    Rol çalma
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kayınpederin yanına geldik yarın da köye geçeceğiniz. Bahçede şeftali var ayva gördüm bolca vardı elma az da olsa var. Diğer meyveler yok. Aynanın bol olması kışın zor sıkıntılı geçeceğini işaret ediyor derlerdi eskiler.
    Turplar bayağı büyük mü.????

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. İmzalanan anlaşmaya göre; yaklaşık 600 bin kamu işçisi ilk 6 ay için yüzde 24, ikinci 6 ay için yüzde 11 zam ve günlük 50 TL seyyanen zam alacak.

Anlaşma sonrası taraflar kameraların karşısına geçti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yaptığı açıklamada Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.

https://finans.mynet.com/haber/detay...uluyor/510209/

Sayfa 842/866 İlkİlk ... 342742792832840841842843844852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •