gelelim borsaya....
borsada MERCIDABIK meydan muharebesi var....MUSULMAN ottoman....MUSULMAN memlukla savasiyor....
IHANET an meselesi....
gelelim borsaya....
borsada MERCIDABIK meydan muharebesi var....MUSULMAN ottoman....MUSULMAN memlukla savasiyor....
IHANET an meselesi....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
endeks kuvvetli kalmaya devam etti, geçen hafta ortası artık biraz geri çekilir diye tahmin etmiştim, olmadı öyle bi şey.. shortçu yoğunluğu yüksek olmalı ki, asla salmadı her defasında hafif hafif yukarı alarak shortçuları boğmaya devam etti.. iyi ki uzak durmuşum, piyasada olsam kesin short açardım
ağustos sığ piyasa, her şey olabilir, uzak durmaya devam.. elimdeki xleş portföyü ise gayet iyi
talas savaşını bilir misin kuzu ?? dönemin iki süper gücü çinliler ve araplar orta asyada karşılaşır, önce yenişemezler, paralı asker olarak çin ordusunda bulunan türkler son gün saf değiştirir ve araplardan yana geçer, çinliler bozguna uğrar, ve bir daha çin sınırları dışına taşmaya cesaret edemeyeceklerdir günümüze kadar
-amerikan newsweek dergisi de yandaşlık yapıyor, maket uçak kaan'ı övmüş, resmen rezalet.. leş tayfa daha togg diye bi fabrikanın gerçekten var olduğuna inanmazken, kaan uçağını f-35 ile mukayese edip amerikan silah şirketlerinden pazar payı kapacak olmasından endişeleniyor newsweek, abd f-35 uçağını herkese satmıyor hatta kendi nato müttefiklerine dahi satmakta nazlanırken, kaan herkese açık
şimdi buna nasıl tepki versin cehape kitle ?? en iyisi görmezden gelmek, 40 mebusun diplomalarının sahte olduğuna inanıp, bunların mebusluğu düşecek ve erken seçim yapılacak diye yaygara koparmak, bu tür zırvalara inanmak daha kolay, hahhhaahaa
işlem hacminde thyao 1. cante 2.
cante kim ulan ? çan termik santralinin yakınlarında arazi bakmıştık, o sırada görmüştüm, bi köy var yakınlarında kömür tozundan oturulmaz halde, tarım yapılamıyor, çevreye büyük zararı var termik santralin.. cante çok gidecek diye bi duyum gelmişti 3-4 ay evvel, bi şey olmadı aylarca, sonra tavan-tavan ve 3.tavanda mal geldi ertesi gün de geldi, takasa yeni sokulan 450 milyon lot kadar mal verildi tahtaya, anlaşmalı olduğu açıktı, 1-2 gün bekledi ve uçuşa başladı #operasyon
xleş grubundan diğer hissem tmsn- traktör üretiyor, üretmeye devam edecek traktörü ama hikaye yeni zırhlı araç pusat ve motor üretimine başlamış olması, bu yıl sonunda bilanço etkisini görmeye başlarız bu yeni üretim hatlarının.. artık bir savunma şirketi olarak nasıl destan yazacağını görecez
xu030 all-times-high yakmasına 70 puan kaldı.. zirvelerdeyiz
buradan long açmak için deli cesareti lazım, short açsak anında öperim diye bekliyo pala.. lakin kaldıraca ve skuiz ihtimaline göre hazırlıklı olarak şansımı shorttan yana kullanıyorum, bakalım stoplatabilecek mi ??
kapattım 30 puan zararla, uğraşamıycam
Yer İmleri