Sayfa 2324/2328 İlkİlk ... 1324182422242274231423222323232423252326 ... SonSon
Arama sonucu : 18621 madde; 18,585 - 18,592 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Başkan'ın Ruhu
    @TCruhuBaskan
    ·
    17s
    AKP bitti. Kemalizm ileri!
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Olmaz... O da bitti.
    Gündem 7x24
    @gundem7x24
    Tartus’ta terör saldırısı hazırlığında olduğu tespit edilen devrik Esed rejimi milisi, Suriye güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

(Levant24)

Atılgan Bayar
    @bayar_atilgan
    ·
    47d
    Kemalizm kriminalize oluyor ve olduruluyor, dediğimde gülenler burada mı?
    @erefefik

2. Vaziyet
    @vaziyetcomtr
    Bebek katili terör örgütü elebaşı Öcalan, İmralı Cezaevi müdürüne hakaretler yağdırdı.

Cezaevinde havalandırmada olduğu sırada müdürün kendisine selam verirken durmadığını söyleyen Öcalan, devlet yetkilisine hakaret ederek şöyle dedi:

“Sen niye selam vermek yerine el sallayıp geçiyorsun. Maymunlar el sallayarak selamlaşır. Ben de tabi kızdım.

Sonra ilk gelişinde ağzıma geleni söyledim. Sen bana ne muamelesi yapıyorsun! Defol, yıkıl karşımdan dedim.”

(Veryansın - Eray Çelebi)
    Boşnakmedya ( Türkiye,Balkanlar ve Dünya Haber)
    @Bosnakmedya_
    @grok
    doğru mu?
    Grok

@grok
    ·
    14s
    Evet, Veryansın TV'nin 21 Nisan görüşme tutanaklarına dayandırdığı habere göre doğru. Öcalan'ın hakaretleri resmi kayıtlarda yer alıyor; başka kaynaklarda yalanlama bulunmuyor.
    Efendi efendi yatıyordu ama godü kalkmış...Siyasi olgunluk ilazım...
    @erefefik

3. Abdurrahman Dilipak
    @aDilipak
    SUÇ KARDEŞLİĞİ / HİZB-UŞ ŞEYTAN İKTİDARI
    Bugün diploma skandalını konuşuyoruz, bakarsınız yarın TOEFL skandalı patlar. Skandal mı biter bu ülkede. Skandaallların üzerine gidemezsiniz, çünkü bir adım arkada herkes aynı skandaldan nermalanır.
    SONDA HER YENİ SKANDAL, ESKİ SKANDALLARI UNUTTURUR.
    Yeni skandallarla insanları birbirini yer, suçlar, ama her zaman birileri gemisini kurtarır ve yoluna kaldığı yerden devam eder, ta ki yeni bir skandal patlayana kadar.
    Bu arada EPSTEİN FUHUŞ KARDEŞLİĞİnin ucu bizim coğrafyamıza geldi dayandı. Bugün bölgemizdeki 3 "İslam ülkesi" (!?) VIP ve CIP'ler PİZZACI çıktı. "Pizza Gate"de bakalım kimin resmi çıkacak?
    Belden aşağı skandallar en son çıkarılır. TOEFL, sıradaki skandalların yanında çok sönük.
    @erefefik

4. https://x.com/Heyula_Frekans/status/1953335122779857223

MUSTAFA KURNAZ
    @Heyula_Frekans
    İsrail askerleri Batı Şeria'da gözleri bağlı bir Filistinliyi çatıdan aşağı atıyor.
    Dünya tarihinde böyle aşağılık bir kavim ve ırk yoktur. Gelmemiştir gelmeyecektir.
    İSRAİL AMERİKA TARAFINDAN KORUNDUĞU İÇİN HİÇBİR ŞEY OLMAYACAK.
    Linkte video var.
    @erefefik

5. Prof Dr Güner Sönmez
    @DrGunerSonmez
    ·
    47d
    Galata Kulesi’ni, saat kulelerini, belediye otobüslerini satan Sülün Osman bugün mezarından kalksa; elinde avucunda ne varsa dolandırılır, aç kalır, sokağa düşerdi.
    @erefefik

6. BPT
    @bpthaber
    ·
    5 Ağu
    Milyoner iş insanı Halit Yukay, yatıyla Yunanistan’a giderken kayboldu.

Yatı parçalanmış halde bulundu.
    @erefefik

7. Abdurrahim Karslı
    @Abdurahimkarsli
    ·
    14d
    Özgür Özel: "Çağlayan adliyesinde, İstanbul'da bir adliye çetesi varmış vs vs !" diyor . Bu arkadaş nerede yaşıyor acaba! Yıllar önce, "Andolu Adliyesinin başsavcısı kendi adliyesinde bu pis işler parayla oluyor diye HSK'ya dilekçe yazdı." Yıllardır FETÖ adliye çetesi çalışıyor ve parayla sonuç alınıyor, diye herkes konuşuyor. O zaman bu parti ve arkadaşlar neredeydi acaba. Türkiye, "nereden nereye" bu arkadaşlar işine gelince uyanıyor ve riyakar oldukları için sözleri de tesir etmiyor.
    Bu da doğru. Aşağıdaki de var, akpli troller çığırıp duruyorlar:

Aziz İhsan Aktaş’a ait 34 AKT 500 plakalı aracın Özgür Özel ve CHP Genel Merkezi tarafından resmi envanterde görünmediği halde kullanıldığı, hatta eskiyen koltuklarını değiştirsin diye yeniden Aktaş’a gönderildiği ortaya çıktı…
    Bizim süper kahramanımız, İmamoğlu...
    @erefefik

8. https://x.com/taylan778/status/1952992072472105223

🆃🅰🆈🅻🅰🅽💣
    @taylan778
    Ben lisedeyken....
    Dünyaları ifade ediyordu bu kadın
    Çok bozdu sonradan

Şu yaptığına bakar mısınız
    Yeni şarkısının reklamı için
    Yakışıklı güvenlikçi ile tik tok videosu çekmiş

Ben izlerken utandım
    O ne hissetti,bilmiyorum!
    Linkte video var. ''Ne yapcez şinci, yatcez şinci'' diye şarkısı olan geri zekalı değil mi bu? Hiç bir şey ifade ettiği yoktu, hep böyle idi bu kadın.
    @erefefik

Sayfa 2324/2328 İlkİlk ... 1324182422242274231423222323232423252326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •