Sayfa 610/615 İlkİlk ... 110510560600608609610611612 ... SonSon
Arama sonucu : 4917 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Ayazağa projeler hazır,ruhsat aşamasında.
    Sanırım 3 aya kadar kazma vurulur ve satışlar başlar.
    Tahminim,ilaçın 47 bin m2 arsasına 800 bağımsız bölüm inşa edilebilir.
    Hasılat paylaşımına göre pazarlama ve satış Artaş inşaata ait.
    Direk satış bedelinin %47 ilaca ,onunda %62.75 hasılata yansıyacak.
    Bu da yaklaşık tahminimce 11 milyar tl,4.2 milyar tl holding payına,geri kalanı ilacın bilançosuna etki edecek.
    Tabi gerçek rakamları satış sonunda göreceğiz..
    157 dönüm kartal arsası seneye bugün başlarsa çok iyi,biraz daha sarkabilir,bürokrasi ve proje çalışmaları..
    Har iki proje ve holdingin elindeki gayrimenkul satışları ile iştirak ve esas faaliyet karlarından,3 yıl içinde
    75 milyar para girişi bekliyorum ilaç’ta..
    Bu da hisse başı 120 tl gibi bir değere ulaşır.
    Özkaynak 190 milyarı bulabilir 2028 sonunda,tabi hiç temettü vermezse..
    Temettüler özkaynağı törpüler..
    Şirket her yıl temettü verdiğine göre,bu muhteşem gelirlerden dolayı temettü veriminin çok yüksek olacağını tahmin ediyorum.
    Sabırla çok ciddi bir mal ile bekleyen çok iyi para kazanması kaçınılmaz..
    Uzayı yeniden keşfetmiyoruz,hesap ortada..

2. Borsanın doğru nitelikli işlemesi için yapışması gereken bir düzenlemede; borsada halka açılan şirketlerin, borsaya kote olmayan şirketlere azınlık hisselerle iştirak edememesi kuralı getirilmeli, Yani borsa dışındaki şirketlere azınlık hisselerle iştiraki ederek özkaynak veya finansal varlık iştiraktik durumuna izin verilmemeli.
    sadece çoğunluk hisseyle hakim ortak olunuyorsa ancak borsada olmayan bir şirkete iştirak edebilmeli.
    Ama borsada işlem gören bir şirkete azınlık hisseyle iştirak edip özkaynak veya finansal varlık olarak muhasebelendirilmesinde bir sakınca yok.

Borsada halka açık şirketlerin, borsa dışındaki şirketlere azınlık hisseyle iştirak edilmesi ‘genelde’ iyi niyetli olmayan alavere dalaverec işler olduğu defalarca gözlemem durum; borsa dışında net olarak ne üzdüğü belirsiz şirketlerim “azınlık hisseleri alarak “ iştiraklilik kurmak; “halka açık şirketin varlığını pasifize etmek”, “ şirket varlıklarına örtüler getirmek” oluşturmak” veya “halka açık şirketin nştelikli etkin kaynaklarını kendilerine aktarma ve kendi ellerindeki niteliksiz pasif varlıkları halka açık şirketlere kakalamak ya da tamemen “saraydan kız kaçırma işileri” için yapılan düzenekler

3.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    İmar onayına kadar 25-30 yıl bekletti,artık inşaat aşamasındayız,meyvesi için ömrümüz yeterse 2 yıl daha beklenmeli.
    En yakın beklenti bilanço 1 ay bile kalmadı,2024/06 karının 11-12 katı net kar mümkün.Kasaya giren varlik satışlarının parası Euro cinsi
    kur farkı karı yazacak,ayrıca aşırı değerlenen Euro sayesinde ilk defa Vitradan da kar bekliyorum,ihracat oranı %65-70 ve de sektöründe özellikle avrupaya ihracat rekortmeni..

2024/06 net kar 146 milyondu güncellemişler 197 milyon olmuş,146 milyona göre net kar 13 kat artmış hayırlı olsun.

4. Ayazağa yan taraf

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Eylül ayında ayazağa lansmanlar başlayabilir.
    Kredilerin düşmesi ile çok hızlı bir satış süreci ile şirkete ciddi para girişi bekleniyor.
    Bu 2025 /6 bilançolara yansıyabilir.
    Operasyon karlılığı yok,zarar var,kısa zamanda buda düzelecektir.
    Uzun vade alıp unutan iyi kar eder..

6. Bu nasıl bir düzeltme , eksi 7 nedir, dünden bugüne ne değişti, karaktersizler.

7.  Alıntı Originally Posted by gulum26 Yazıyı Oku
    Bu nasıl bir düzeltme , eksi 7 nedir, dünden bugüne ne değişti, karaktersizler.
    Tahtacının eli serbest. İstediği gibi dans ediyor. Bari bir sebep bekleseydin. Keyfimin kralı mısın diye soran da yok. Sayın tahtacı ben açık söyleyeyim. 2,5 dolar olmadığı müddetçe ben buradayım. Boşa dans edip kendini yorma. Hiç de iplemedim. Haberin olsun.

yazık ya 100lere gitmesi gereken kağıt 3 geri 1 ileri

Sayfa 610/615 İlkİlk ... 110510560600608609610611612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •