Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
Arama sonucu : 55 madde; 9 - 16 arası.

Konu: DMLKT Emlak Konut Damla Kent GMS

150 bin lot talep ettik bakalım hepsi gelecek mi

2.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Dağıtım nasıl? Eşit mi?
    Emlak Konuttan direkt aradilar beni birkac gun once, dedilerki suanki talebe gore bankalardan talep yapanlara 30-40 hisse dusecekmis. Fakat dogrudan Emlak Konuttan talep acanlara cok ciddi bir yuzde oneriyorlar. yani yanlis hatirlamiyorsam (cok dikkatli dinleyemedim) talep edilen lotun 1/3 u demislerdi sanki

3. bir de ne kadar dogru bilemem ama Cumhurbaskanligi bu sistemi 81 ile yayacakmis. Mesela Damlakentten alacaginiz hisseleri ilerde Ankara da veya Antalya da veya Elazigdaki benzer proje hisselerine donusturebilirmisiz

Dogruysa bence guzel bir uygulama

4.  Alıntı Originally Posted by steve_harris Yazıyı Oku
    Emlak Konuttan direkt aradilar beni birkac gun once, dedilerki suanki talebe gore bankalardan talep yapanlara 30-40 hisse dusecekmis. Fakat dogrudan Emlak Konuttan talep acanlara cok ciddi bir yuzde oneriyorlar. yani yanlis hatirlamiyorsam (cok dikkatli dinleyemedim) talep edilen lotun 1/3 u demislerdi sanki
    Böyle bir olasılık olası değil.
    Oransal dağıtım olacak o yüzden herkese 30-40 hisse dağıtımı yapılamaz.
    Ayrıcalık olamaz. Ne kadar çok para o kadar çok hisse.

5.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Katilim gostereceklerin mutlaka okumasi gereken bir yazi. Soner Hoca cok guzel anlatmis.

https://www.paramedya.com/devami/133...rli-satis-var/
    Bu Prof a benden selam söyleyin analizinden o kadar eminse evi barkı satsın EKGYO alsın. Ben mesuliyet kabul etmem onun raporu.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Soner Hoca değerli biridir.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Bu Prof a benden selam söyleyin analizinden o kadar eminse evi barkı satsın EKGYO alsın. Ben mesuliyet kabul etmem onun raporu.
    Soner hoca burada neyi anlatmış? Okudun mu? Bu halka arz ve aşırı pahalı ve saçma demiş. Dimi?

7.  Alıntı Originally Posted by mutluozturk Yazıyı Oku
    Soner hoca burada neyi anlatmış? Okudun mu? Bu halka arz ve aşırı pahalı ve saçma demiş. Dimi?
    Benim yazdığım tek cümle hocanızın yaptığı laf salatasından 10 kat daha değerli. Anlayana. Herkes bildiği işi yapsın benim bu iş mesleğim hocanız ne iş yapar? Ben 30 yıldır sizin hocanız gibi çok adam gördüm. En büyük fiyaskoda milletin peşinden koştuğu rahmetli Y.E. Bu da anlayana. Bizim işlerde bilen para yönetir hocalık yapmaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Damla Kent Projesi'ne ait gayrimenkul sertifikalarının toplam halka arz büyüklüğü 21.4 milyar TL olarak gerçekleşti

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Damla Kent Projesi'ne ait gayrimenkul sertifikalarının halka arzına ilişkin talep toplama işlemleri, "Sabit Fiyatla Talep Toplama" yöntemiyle, 4-5-6-7-8 Ağustos 2025 tarihlerinde gerçekleşmiştir.
    Halka arzda 1 adet gayrimenkul sertifikasının fiyatı 7,59 TL olarak belirlenmiştir. Halka arz edilen 1.923.481.773 adet gayrimenkul sertifikası ile ek satışa sunulan 897.111.722 adet gayrimenkul sertifikalarının tamamının satışı gerçekleşmiştir.

Toplam halka arz büyüklüğü 21.408.304.627 TL olarak gerçekleşmiştir.

Halka arzda, ek satış hariç halka arz edilen 1.923.481.773 adet gayrimenkul sertifikasının 1,87 katına denk gelen 3.595.903.893 adet gayrimenkul sertifikası talebi gelmiştir.

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •