Sayfa 2328/2493 İlkİlk ... 1328182822282278231823262327232823292330233823782428 ... SonSon
Arama sonucu : 19937 madde; 18,617 - 18,624 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Ekrem İmamoğlu
    @ekrem_imamoglu
    ·
    1 sa
    Küçük televizyonumdan çocuklarımızın yolladığı resimlerin ve mektupların bulunduğu “ÜZÜLME” sergisini gezerken eşim Dilek’i gördüm.

Dilek bazı mektupları okurken çok duygulandım. Anladım ki bir siyasetçinin en güçlü sevgi kaynağı çocukların sevgisi.

Bu büyük sevgi köprüsü benim en güçlü mutluluk kaynağım.

Sizi çok seviyorum çocuklar.

Koca kalpli kızlarımız, oğullarımız, çocuklarımız, Allah’ım sizi korusun!

@dk_imamoglu
    6 mayısta yazdığım bir mesaj. İmamoğlu bizim süper kahramanımızdır.

2. "İnsanlar" paranın peşinden o kadar hızlı koşuyor ki, "ahlakın" arkadan yetişmesi mümkün değil...
    Cemal Canpolat yazmış bu mesajı. Bence paradan vazgeçiniz.

3. Diyanet Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt:

"Kopya veya torpille girilen işten elde edilen kazanç, helaldir!"
    Diyanet, tam gaz yalakalığa devam ediyor. Kendi kuyularını kazıyorlar.

4. Hasan Basri Aydeniz
    @HasanAydeniz
    ·
    8 Ağu
    Türkiye son dönemde masa da ciddi şekilde kaybediyor ve bu inkar edilemez bir gerçek.
    - Türk Birliği derken;
    Türkmenistan, Kazakistan ve Özbekistan'dan GKRY hamlesi.
    - Karabağ Zaferi derken;
    Zengezur koridoruna ABD'nin çökmesi.
    - Suriye Zaferi derken;
    Fransa ve ABD'nin ortak olması.
    - Pakistan-Hindistan meselesi derken;
    Finalin ABD'ye yazılması.
    - Rusya-Ukrayna barış görüşmeleri derken;
    Yine ABD'nin girişimleri vs.

Yıllarca verilen emekler ve ödenen bedellerin kronik bir Türk hastalığı olan 'masada kaybetme' ile hiç olması/edilmesi, artık kabul edilebilir bir durum değildir.

5. Abd, Yunanistan Dedeağaç'a ordusunu getirmekle kalmadı, bazı Yunan adalarına üsler kurdu. Kıbrıs'ta İngiliz üslerine uçaklarını getirdi. Suriye'de 100 bin kişilik, operasyonel, her türlü ağır silaha sahip bir pyd ordusu kurdu, üsleri var, müdahele edemiyoruz. Kuzey Irak'ta Kdp'yi destekliyorlar ve üsleri var. 15 temmuzda darbeye destek verdi, ortak olduğumuz, parasını verdiğimiz uçakları teslim etmedi. Bütün bunlara rağmen, Türkiye'nin doğusunda, Zengezour Koridorunu Abd'ye teslim etmek, buradan geçişleri Abd kontrolüne bırakmak acizliktir.
    Rusya ve İran'a gayri-nizami hamleler dışında bir seçenek bırakılmamış oldu. Şayet, İsrail ve Abd ile birlikte, Azerbaycan üzerinden İran'a askeri bir hamle yapılmaya kalkılırsa işler iyice çığırından çıkar.
    Artık sınırlarımızdaki ülkelerin hepsini kendimize düşman ettik. Rusya kesinlikle karşılık verecektir.

6. İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan:

"Ciddi, akıl almaz bir su kriziyle karşı karşıyayız. Çözümü olan varsa, öne çıksın. Ne yazık ki suyu kapatmaktan başka seçeneğimiz yok."
    İran ve Mısır'ın işi zor. Bir tarafin elinde iklim silahı, diğer tarafın elinde deprem silahı var. Anlaşamadikları ülkenin bulutlarını çalıp, anlaştıkları ülkenin üzerine yağış yaptırabiliyorlar. Mesela son 10 senede üç kez, Mısır ve Akdeniz üzerinden bulutları çalıp, getirip Akdeniz'in batısından tüm Ege boyunca Çanakkale'ye kadar yağış yaptırdılar. Ama bu sene yaptırmadılar. Kışın bu başlıkta; orman yangınlarinin artacagıni ve su siķintisi olacagini yazmistim. Çünkü güney yarimkurede kuraklik bir tik fazlaydi.
    Önümüzdeki kış, bence kar yağışları olacak ve özellikle Istanbul, Ankara ve Bursa barajları dolacak.
    Istanbul, su ve deprem konularinda korunaklidir.
    Ama gida krizinde hiç olunmamasi gereken bir yerdir.
    Artik Istanbul icin en önemli tehdit, nükleer tehdittir.
    Salgin hastalik tehditi de önemlidir.

7. Numan Kurtulmuş:

• Anayasada yer alan 'Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür' tabiri değiştirilmelidir.

8. https://x.com/EzelCHP/status/1954505732033827172

Ezel
    @EzelCHP
    ·

Parodi hesabı
    Ya Rezan efendi aslında bu konuşmayı yaptığın için gözaltına alındığını herkes biliyor.

Şimdide stepneliğini yaptığın iktidar çıkarsın seni içeriden.
    Linkte video var. Arkasından, bağlantılı öyle ifşalar olur ki, ''bu kadar da olmaz'' dedirtir.

Sayfa 2328/2493 İlkİlk ... 1328182822282278231823262327232823292330233823782428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •