15 yıl önce bist 550 şimdi 11bin
Yüzde kaç getiri olmuş
15 yıl önce bist 550 şimdi 11bin
Yüzde kaç getiri olmuş
Hamdım Piştim Yandım
Toparlayayım
Döviz = 1.5 tl - 40 tl - 26 katı
Altın = 50 tl - 4.400 tl - 88 katı
Faiz = 60 katı
Ev = 60 katı
Asgari ücret = 550 tl - 22 bin - 40 katı
Faiz hesaplamasında yanlışlık olması değişkenlik göstermesinden kaynaklı biz sabitledik
Dolar borsa altın aşırı çıkabilir çünkü düşüyor
Faiz sabit getirili düşüşler de bile karın azalıyor ana paran erimiyor diğer enstrümanlarda ise ana paranın erime riski var bunun da sebebi fazla kazanç isteği
Herkese yazdım alıntı yapmadan
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Faizler yüksekken borsaya pek bakan olmuyor ama faizler düşünce faizdeki paralar borsaya akıyor
Hamdım Piştim Yandım
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.ziraatbank.com.tr/tr/Documents/tl_mevduat_hesaplarina_uygulanan_faiz.pdf
faiz rakamları
bir halt olacağı yok.
ABD AB ve Japonya faizleri ne durumda haram para diyemi yooo yönlendirme var biz bunu başaramıyoruz o yüzden kurbağa gibi dereden dereye atlanıyor başarılı olan ve haberi önce alan köşelik beceremeyen ve sonradan dalanlar güle güle biz bu yüzden her şeyi çok bilen ama hiç bir şey kazanamayanlarız kendi adımca
2020 de yüzde 3.5 diyiyor şimdi ne durumda devlet bankası çok sağlıklı değil abi seni anlıyorum ben bugünün şart larında dedim bizim millet uyanık nereye dalarsa atla orayı bozuyorlar bu sebeple yukarıda da paylaştım getirilerin ortalamasını hepsi yakın sayılır sebep daldan dala atlama
Yer İmleri