Sayfa 482/618 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon
Arama sonucu : 4941 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: Viop LXVI

1. o degil de nereden yazlık benzeri bisi alsak 3-4 ortak datca , kaş vs zor da ) ama insanı da önemli
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    gecen cnbc e de bir yatırımcı da brezilya dedi abd destekli biri basa gelecekmis secimler de vs seneye )
    o iş şöyle brezilya zengin elementli maden hikayesinden yaralanmaya çalışan Trump buraya seçimde müdahil olacağı hesaplanıyor hikaye bu .
    Arjantinde bunu yaptılar .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O zaman sıralama şu şekil
    Diyelim 5 milyonun var
    Hemen 1 ev alıp kiraya vereceksin. Hem evin değeri sürekli yükselirken 1 yandan da kira geliri ile her ay düzenli olarak gramaltın alıp kenara atıcan ve sonra 1 ev daha para biriktirip 2 evi alıcan ve onuda kiraya vererek win win ayhan başganım gibi 5 ev ile paraları katlayarak hedef 50 ev yabcan ve böylelikle sen uyurken bile para kazanmış olucan
    ev 10-20 yaşına geldiğinde aldığın kiraları evin tadilatına harcarsın

dükkan alsan ondada e ticaret çıktı

arsa alsan devlet kiralama babında yakında el koyacak tarlalara

bankada tutsan vergi vb. ile kazançları törpüleyecek belki de el koyacak

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Diyelim 5 milyonun var
    Hemen 1 ev alıp kiraya vereceksin. Hem evin değeri sürekli yükselirken 1 yandan da kira geliri ile her ay düzenli olarak gramaltın alıp kenara atıcan ve sonra 1 ev daha para biriktirip 2 evi alıcan ve onuda kiraya vererek win win ayhan başganım gibi 5 ev ile paraları katlayarak hedef 50 ev yabcan ve böylelikle sen uyurken bile para kazanmış olucan
    https://www.youtube.com/shorts/CXBaPSsuPC4

bu dayı senin sistemden gitmiş.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bende %25 brezilya ve ABD etf lerine kayıyorum
    Brezilya yerine çini tercih ederdim ama ben bi yere gidemem malesef batsak bile gemiyi en son kaptan terkeder
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Diyelim 5 milyonun var

Yok burası Türkiye ve sen bozkurt dün

Şöyle oluyor

Bir ev alıyorsun kiraya veriyorsun
    Kiracı çıkmıyor mahkemeye veriyorsun 10 yıl çıkaramıyorsun
    Sonrasında deprem oluyor evini kaybediyorsun
    Babandan miras kalmış onuda altına görmüşsün ama şansa bak Filistinli gardaşın İsrailli gardaşın ile kilisede votka içiyorlar sonra bizimkiler taşı toprağı altın derler ya gerçekten altın fışkırıyor her yerden anaaa senin altınlar oldu teneke
    Dur daha bitmedi sonra sen uyuyacağım diyorsun ya sabahın köründe bir muhteremden müthiş bir ses âaaaaaaaaa hooop yataktan düş sonra kabus muş diyip son yazdığını siliyorsun
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. Sizde kiracıları öcü yaptınız yahu hepisi öyle değil, benim kiracı günü gününde kirayı yatırır evi temiz kullanır bende o öyle yapıyor diye senede 1 kez zam yaparken eccük zam yaparım, komşusundan daha uyguna durur
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sizde kiracıları öcü yaptınız yahu hepisi öyle değil, benim kiracı günü gününde kirayı yatırır evi temiz kullanır bende o öyle yapıyor diye senede 2 kez zam yaparken eccük zam yaparım, komşusundan daha uyguna durur

Senede 2 kez zam yasal değil bana versene kiracının telefonunu
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 482/618 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •