Sayfa 481/632 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon
Arama sonucu : 5052 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Borsa ve arsa ile X200 cıvarı kazanan VAR bu alemde.

YTD
    aynen pandemiden sonra borsa iyi kazandırdı

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    mevduat faizinin en düsük oldugu y ıllar 2005-2006 idi yuzde 4-5 idi sanırım
    90-2000 arası yüzde yüzden fazlaydı getirisi faizin çok takılmayalım dediğiniz doğru ama
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Kiraya versen düzenli bir şekilde hiç sorun yaşamasan ortalama yüzde 40-50 civarı kar getirir dediğiniz gibi buda en karlı yatırımın olduğunu gösterir fakat kiracı sorunları vergiler vede deprem durumu onuda riskli yapıyor ama yinede karlı o tartışılmaz
    evin yıpranma durumu var eski kiracı o kadar zam yapmaz kiraya kiracı ile uğraşmak ayrı dert

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    kira getirisi en fazla getiri olabilir bak bunu dusunmedim ) 2017 de 600 tl idi kira simdi 20 k mesela benim bildigim bir ev
    O zaman sıralama şu şekil
    Diyelim 5 milyonun var
    Hemen 1 ev alıp kiraya vereceksin. Hem evin değeri sürekli yükselirken 1 yandan da kira geliri ile her ay düzenli olarak gramaltın alıp kenara atıcan ve sonra 1 ev daha para biriktirip 2 evi alıcan ve onuda kiraya vererek win win ayhan başganım gibi 5 ev ile paraları katlayarak hedef 50 ev yabcan ve böylelikle sen uyurken bile para kazanmış olucan
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O kesim kendini kurtaran kesim, burdakiler kurbağa gibi yavaş yavaş suyuniçinde kaynayıp buharlaşacak
    bende %25 brezilya ve ABD etf lerine kayıyorum
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bende %25 brezilya ve ABD etf lerine kayıyorum
    gecen cnbc e de bir yatırımcı da brezilya dedi abd destekli biri basa gelecekmis secimler de vs seneye )
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Diyelim 5 milyonun var
    Hemen 1 ev alıp kiraya vereceksin. Hem evin değeri sürekli yükselirken 1 yandan da kira geliri ile her ay düzenli olarak gramaltın alıp kenara atıcan ve sonra 1 ev daha para biriktirip 2 evi alıcan ve onuda kiraya vererek win win ayhan başganım gibi 5 ev ile paraları katlayarak hedef 50 ev yabcan ve böylelikle sen uyurken bile para kazanmış olucan
    Taxi plakası daha avantajlı.
    1 Taxi yi 2 yaptın mı sonrası kar topu gibi katlayarak gidersin.(2-4-8-10 gibi...gibi bence)

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Diyelim 5 milyonun var
    yuhahaha pratikte mantıklı bence ev ve arsa fiyatları su an düsük yarın faiz insin alayı 2 x
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 481/632 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •