Sayfa 889/894 İlkİlk ... 389789839879887888889890891 ... SonSon
Arama sonucu : 7149 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,721
    EYLÜL VE EKİMDE PORTFÖYLERDE ALTINA YENİDEN YER VERİLECEK

https://www.hisse.net/haber/altinda-...paylasti-12346

Benimde beklemtim dahilinde 4000 üstü ons olarak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,721
    Konkordato,iflaslar son sürat,sorsan uçuyoruz,adamlar CHP ile uğraşırken ekonomi dibin dibine vuruyor,bide gözleri ışıl,ışıl olan gelirse işlem tam olur,adamların zikindemi,nasıl olsak voleyi vurduk altta kalanın canı çıksın diyor,vur abalıya diyorlar,biz görev adamıyız kollandığımız sürece hiç bir halt olmaz peşindeler,bende belirtiyorum,güvenilen dağlara karlar yağıyormuş,su akar yolunu bulur...

3. Aydın belediye başkanı akp ye geçti diye çok kızan var. Haklılar ama kocasının ticari hayatı bitecek belki kendisi de hapse girecekti herkesin sabrı dayanıklılığı aynı değil. Kolay bor tercih değil. Bu kadar yetki var yukarda, adamın hayatını bitirecek kadar. Burada ki kardeşlerim de aynı durumda olsa belki çoğunluğumuz belediye başkanı gibi davranırdı.

4. Müteahhitler, 1+o daire yapabilecek. Yatak odası yapma zorunluluğu kalktı.

https://www.reddit.com/r/Turkey/comm...ak_odas%C4%B1/

başlığın ismindeki xxv 25. anlamınamı geliyor ?

iyi hatırlıyorum geçen sene nisan ayı idi

2024 aralık vade dolar vadelisi 43-44 tl'den falan işlem görüyordu...

2025 aralıkta bile görmeyecek galiba o rakamı

dolar yükselecek deye takıldık peşinize... ömrüm geçti, 25 başlık geçti... daha hala yükselecek

''bu başlık görevini yerine getirmiyoru '' diye moderatörleremi şikaat etsem

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Aydın belediye başkanı akp ye geçti diye çok kızan var. Haklılar ama kocasının ticari hayatı bitecek belki kendisi de hapse girecekti herkesin sabrı dayanıklılığı aynı değil. Kolay bor tercih değil. Bu kadar yetki var yukarda, adamın hayatını bitirecek kadar. Burada ki kardeşlerim de aynı durumda olsa belki çoğunluğumuz belediye başkanı gibi davranırdı.
    Çoğunluk çok daha önce, çok daha hafif koşullarda dönerdi.

Geçen biri, sokak röportajında, Almanya beni alsın, dinimi değiştiririm diyordu.

Kaşınan başa tarak Bagdat'tan gelir.

Müstehak bu millete.

7.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ortada henüz bir değer yok, 2029 da olacak.

Adına sertifika denen bir kağıt çıkarıyorlar, bunu 7.5 TL. fiyattan satışa sunuyorlar, millet alıyor.

Hadi 10.000 lot aldın, 75.000 TL. verdin, ne aldın kardeşim ?

Henüz birşey almadım, 2029'da alacağım, peki sen bunların verdiği sözleri tuttuğuna ne zaman şahit oldun.

Başladıkları hangi işi bitirdiler.

İnsan biraz ders alır yav.
    Eskiden maaşlardan zorunlu konut kesintisi yapılıyordu. Yıllar sonra parayı pul ettikten sonra gıdım gıdım ödeyerek tasviye edebildiler.

Bu işe dönmez umarım...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8. geri zekalı aptal toplumlar ahlaksız ve barbar saldırgan olurlar zekası olmayanın ahlakıda olmaz yöneticide olamaz Türkiye ekonomisi köşeye sıkıstıkça siyasal islamcılar koltuk değnekleri arıyorlar seçimin sonucunu bildikleri için şimdiden siyasi mühendislik peşindeler siyasi satın almalarla moral bulmaya çalışıyorlar bu satın almaların sokakta karşılığı yok özgür ve CHP nin sözcüleri sık sık oylarının yüzde kırkın üstünde olduğunu söylemeli sokaktaki vatan haini morukları öfkelendirmeli döviz faiz oyunlarını kimse yemiyor para piyasası akıllıdır burası çıkmaz sokak burdan çıkış yok özgür sıksık sizin en fazla iki yıllık ömrünüz kaldı demeli

Sayfa 889/894 İlkİlk ... 389789839879887888889890891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •