Sayfa 493/507 İlkİlk ... 393443483491492493494495503 ... SonSon
Arama sonucu : 4050 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Herşey düşünüldüğü gibi azalmış. Kastrat hojaya tekrardan teşekkürler aylık mutat bilgilendirmeleri için.
    Tabi bugün veya son süreç neden böyle oldu dememk lazım.
    GAPlar var vs ama asıl soru şu olmalı, kötüyü fiyatladık mı fiyatlamadık mı?
    Zaman gösterecek. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Esmerim biçim biçim, ölürüm esmer için,
    Alem bana düşmanmış, esmer sevdiğim için.
    Hele loy loy loy kibar yarim esmerim loy,
    Hele loy loy loy kibar yarim esmerim.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Herşey düşünüldüğü gibi azalmış. Kastrat hojaya tekrardan teşekkürler aylık mutat bilgilendirmeleri için.
    Tabi bugün veya son süreç neden böyle oldu dememk lazım.
    GAPlar var vs ama asıl soru şu olmalı, kötüyü fiyatladık mı fiyatlamadık mı?
    Zaman gösterecek. Ytd
    rica ederim, faydam oluyorsa ne mutlu bana, veriler geldikçe paylaşmaya devam edeceğim.

4.  Alıntı Originally Posted by Kastrat Yazıyı Oku
    rica ederim, faydam oluyorsa ne mutlu bana, veriler geldikçe paylaşmaya devam edeceğim.
    Faydanızın olduğu tartışılamaz bile. Birebir örtüştü sonuçlar faaliyet gösterdiği alanlar dahilinde tabi bazı şeyleri yurtdışı vs bilmek zor ama öngörülebilir şeyler az çok.
    Teşekkürler.. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. Tavana gidemediği için klip atmıyorum. Önce bir yarını görelim hele. Ona göre klip fake de kalmasın. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Tavana gidemediği için klip atmıyorum. Önce bir yarını görelim hele. Ona göre klip fake de kalmasın. Ytd
    Azerilerden sonra iyi geldi be spenc hc

8. Yolun açık olsun paşam şişecamım

Sayfa 493/507 İlkİlk ... 393443483491492493494495503 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •