Sayfa 605/662 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655 ... SonSon
Arama sonucu : 5292 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
    Sasa kontr bile dibinden kalktı bir bu kalkamiyor sebep ENDÜSTRİnin gerisinde geleneksel takiliyor.3.150.000 sermayeli şirketi kim radara alsin?Bfren niye sermaye artisina gitti de bu hala 2000 yilinin 25 yildir ayni sermaye ile devam ediyor?Hangi fon hangi araci kurum rapor hazirlasin?
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Ben bile bile bekliyorum bunları belli bir süre daha zorlar.

Fon gelmeli.

Esende patron sattı bölünmeden 19 TL civarları ve şu ara 140 TL bölünmemiş gördü bölük 1 kendi 6 yavru hesabı cuma fiyatları ile.

Ağlatsın bakalım.Kendi ağlamasında.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

3. bu kadar olumsuzluk varsa olur bi şeyler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
     Alıntı Originally Posted by apa Yazıyı Oku
    bu kadar olumsuzluk varsa olur bi şeyler
    Mesela ne olur?Endeks olmuş 11.000!Bfren;Ege Endüstriyi almak icin teklifte bulunur mu ya da Cummins?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Mesela ne olur?Endeks olmuş 11.000!Bfren;Ege Endüstriyi almak icin teklifte bulunur mu ya da Cummins?
    bi alım satım olacağını düşünmüyorum rafık , mevcut beklentiler üzerinden olur ne olursa ekstra bi alım satım bambaşka bir şey olur. egefren de meritorla ortaklığı devam ettiği sürece sorun yok. Fabrikanın % 60 ı taşınmış deniliyor ama ben 90% nın taşınmış olduğunu , muhtemelen tek bir üretim bandının kaldığını düşünüyorum. eski fabrikayı ne yapacak yeni kurduğu savunma sanayi şirketi nerde üretim yapacak. bilonço da muhtemelen bugün açıklanır ve vergi dairesinden farklı bir rakam gelir diye düşünüyorum. (bence iyi olur 6 ay içinde oldukça iyi olur rafık)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,561
    Rafık bu sermayeye el atmadan bunlar bir is cikmaz bir yatırım daha yapacagiz der yine limanda sevgili bekletir

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Rafık bu sermayeye el atmadan bunlar bir is cikmaz bir yatırım daha yapacagiz der yine limanda sevgili bekletir
    bekletebilirler rafık hemde yaprak kıpırdamayacak kadar bekletebilirler. haber ses olmayıncaya kadar bekletebilirler. belli de olmaz süpriz de yapabilirler.

8. Kap düştü kimsenin haberi yok, gözümüz aydın en azından zarar açıklamadı. YTD

Sayfa 605/662 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •