Sayfa 423/432 İlkİlk ... 323373413421422423424425 ... SonSon
Arama sonucu : 3456 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,031
    1.48 yaptı gerisi gelmedi,neyse oda iyi sayılır bir miktar daha dehledik,önünün açılması için 1.50 aşılması lazım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,031
    1.50 yaptı en sonunda dondu kaldı,endexte 11.000 üstünde...

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    1.50 yaptı en sonunda dondu kaldı,endexte 11.000 üstünde...

Ben de pozisyonun yarısını kapattım. Bol kazançlar...
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    sen yükselince tavşan gibi kafanı çıkartıyorsun delikten düşünce ortalarda yoksun refaba efendi. düşüncede burada olmanı dilerim. bir kaç ay sonra kim haklı çıkacak göreceksin fb ne olursa olsun en büyük beklentisi olan spor hissesidir. gs zaten sosyete hissesi bir cacık olmaz ondan. ts ve bjk iki tane atılan zarın 10 defa üst üte dubara gelmesi kadar düşük bir ihtimalden ibarettir. kumarın dibidir. kumar oynamayı seven buyursun oynasın. yine söylüyorum gs şampiyon olsun, bir tık ilerler ancak. avrupada zaten dümdüz ederler bu takımı. ts ve bjk 3 arasına girmeye çalışır ligde. avrupada da esameleri okunmaz. fb kalıyor geriye. ali koçlu veya ali koçsuz her halükarda fb önde gider bunu yazın kenara. yatırım tavsiyesi değildir. hadi hayırlı traşlar.
    bu fenerin yatırımcısı da alayı da şizofren 2. lik te zor ama üçün birini alırlar beklenti yüksek yani.

5. Kırmızı sonrası gideceği noktalar..

6.  Alıntı Originally Posted by Crushing Yazıyı Oku
    bu fenerin yatırımcısı da alayı da şizofren 2. lik te zor ama üçün birini alırlar beklenti yüksek yani.
    sezon sonu görürsün kim 2. kim 3. oluyor. buradan uzaklaşma sakın dostum. sonra arkandan konuşmuş olmayayım. hadi hayırlı traşlra.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,031
     Alıntı Originally Posted by Crushing Yazıyı Oku
    Çeki düzen vermezse işi zor,bu uzman bozuntusuna aldırış etme,her spor topiklerinde var orada devamlı kuşu övüyor,ben takım tutmam sadece hissesini alıp satarım...

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Çeki düzen vermezse işi zor,bu uzman bozuntusuna aldırış etme,her spor topiklerinde var orada devamlı kuşu övüyor,ben takım tutmam sadece hissesini alıp satarım...
    heeee sen çok biliyorsun her şeyi hisse düşünce ortalarda yoksun çıkınca bar bar konşuyorsun sadece. sen her spor topikinde yokmusun maşallar 4 spor hissesinde de yazıyorsun. uzman bozuntusu lafını sana iade ediyorum. sen bir boktan çaktığın yok. üç kuruş porföyünle önümde çekil ezerim yok alıyormuş satıyormuş para basıyormş.. carrrrtt kaba kağıt derler varoş semtlerde tam onlardan birisin.. hadi şimdi önünden ye tamammı. hayırlı traşlar....

Sayfa 423/432 İlkİlk ... 323373413421422423424425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •