Sayfa 597/884 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon
Arama sonucu : 7072 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Viop LXVI

Emlak senin internet dünyanında kafası güzelmiş

Kafa açıyorlar
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,457
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    312 alan kodlu tlf aradılar.
    Anadolu Hayat Emeklilik dedi.
    Bes üye olun diye.Katkı payı en düşük 1500 tl.
    %31 devlet katkısı var dedi.Aha tuhaf bi rakam daha Ayhan Başkan.
    (Beni kazikliyorlar. Benim %30��)
    1500'e ne kadar devlet katkısı diye sorunca
    900 civarı dedi.(1500 'un %31 katkısı 900 olur mu bu nasıl sigortacı)
    Biraz muhabbet ettim teşekkür ettim ,kapattım.

İlginç olan bu hafta evde çok Bes muhabbeti geçti. Eşime yaptırayım diye.
    Aman dikkat edin "Yönetim Gider Kesintisi" diye bir para alıyorlar. Allianz'da başlatmıştım 3 sene önce 4 kişilik aileyiz. Aylık primlerim düşük, kişi başına devlet katkısı dahil 15 bin civarı birikim var, yine kişi başı 3500 TL de yönetim gider kesintisi uygulanmış, detaylı inceleyince ilk 5 yıl boyunca kesilecek diyor. BES'i başka kuruma taşımak istedim çünkü onlar böyle bir kesinti yapmıyorlar. Bu sefer da Allianz benden 5000 TL civarı çıkış aidatı talep etti. Kendimi rehine gibi hissediyorum. Uzun sözün kısası BES için şirketi seçerken giderleri çok iyi öğrenin yatırımlarınız ziyan olmasın.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

hadise sudur.....

bu topikte yuzde 90 i bes kurusu kalmamis....tum parasini kaybetmis....insanlarin kendine teselli aradigi topiktir.....

bunlarin basinda laz bulut var....SINDOME.....bu oglanla dalga gecmek....bunun batirdigi kendisi ve ona uyanlari....ONE CIKARP eglenceyi maksumama tasimak....

biz....TALANDAKILERIN....girgir mevzuudur.....bu usaglar olmazsa....SOYACAK ADAM BULAMAYIZ....sagossunlar....herseylerini kaybettiler emme.....bize hizmete devam ediyorlar....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

9000 endekste mala girdik....

SOYGUNUMUZ BU USAGLARIN....bize usagligi ile devam edecek.....14 000 endekse kadar....

orada....

KUZU UCUNBIRI KURALI VAR.....yatirip herkezi ikecegiz.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

biliyorsunuz.....

BEN BU TEKNIKCILERI KULLANIP PARA YAPIYORUM.....

bu arada SINDOME isime yariyacak....onu kullanacagim.

o kiskirtacak....BIZ MALI VERECEGIZ....bele bu isler....

incik ....

9000 de mala girdik....haziranda.....banka faizi net yuzde 3 civari....dolar cikisi yuzde 2 civari AYLIK....

BIZ ISE.....AYLIK YUZDE 10 KAZNIYORUZ SUAN....BU MALI KAKALIYACAGIZ....ne zaman...ben KAKALADIGIM ZAMAN.....

bu alemde....tek amacim var yazmak ucun....HALKIMI BU BULUT GIBI HERSEYINI KAYBETMIS....hala buralarda yazan kerizzlerden kurtarmak....

eger bunu yapmazisem....BU FORUM KAPANIR....OKUYUCU KAYBEDIYOR....BU YALAN VE DOLANCI KERIZZLERIN BURADA OLMASINDAN DOLAYI....

BU FORUMU ESKI BUYUK HALINE GETIRECEGIM....ULKEMIN BU FORUMA IHTIYACI VAR....BU GEYIKCILERI YOKEDECEGIM.

7. 14.000 göreceğiz yani?

Alıntı Originally Posted by alpertunga.akkus Yazıyı Oku
    14.000 göreceğiz yani?
    KESINLIKLE.....ekimde.....

orada duzeltme gelecek.....yuzde 15 dusus....KAYDET....

bu alemde....RACONLARI BEN KESERIM....30 YILDIR.....

BURADAKI....celik cocugu okuyup....AKLINIZI KAYBETMEYIN....OKUDUGUNUZ BU INSANLARDA AKIL YOK KI.....hepsi parasini kaybetmis insanlar

misal....LAZ BULUT....SINDOME....adamda beskurus para yok......sen bu adami okuyorsun.

Sayfa 597/884 İlkİlk ... 97497547587595596597598599607647697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •