Originally Posted by
BACON
GS de ve vestelde ne yazdığını gördüm diğerlerini bilmem.gs1,30 iken olumsuz yazdın şimdi 1.63.vestelde yok zorlu center satılacak bilanço iyi gelecek diyen kimdi.ve Vestel bilançodan sonra 36.30 gördü,diyeceklerim bu kadar.West denilen arkadaş ,ne ayaksın şeklinde mesajımı güncelliyorum yavru kelimesini geri alıyorum bu arada.
ben sadece gırdıgım hısselerde derım bugun hatırı sayılı lot aldım derım bunu gs de hıc bır zaman kullanmadım ve sadece vesteldekı haberde telegramda bır arkadas yazmıs pazartesı sessız sedasız satılacak dıye o haberede arkadaslar boyle bır durum varmı dıye yazdım...bılancoya gelırsek evet umıt ettımkı ılk ceyrekten daha az zarar gelır seklındeydı..
sayın bacon....
göstermiş olduğun ilgi ve alaka için tşk ederim saygılarımla...
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri