Sayfa 13/17 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
Arama sonucu : 132 madde; 97 - 104 arası.

Konu: DMLKT Emlak Konut Damla Kent GMS

1. 5.000 konuta 726.000 kişi talip olmuş. Bu taliplilerin abartısız %95'i "Nasıl olsa biraz gider, satar çıkarız." mantığıyla hareket etmiştir. Bana göre şimdi hissede yaşanan, "Bir haftada yüzde 15 alır çıkarım"cılara bir operasyondur. Bu kişiler, gerçek talipli olmadıklarından ve kısa sürede vurkaç düşündüklerinden şimdi ahufigan etmektedirler. Gerçek şudur: Başlangıçta takdir edilen daire fiyatları uygunsa ki uygun diye başvurur bir talipli, sorun yok. Daha 4 yıl var. Çoğu kişi uzun süre beklemeyeceği için kol bacak kesip çıkacaktır. Hisse de konut değerlerine göre uygun bir fiyata gelecektir.

2.  Alıntı Originally Posted by Sade Vatandaş Yazıyı Oku
    Ah be abi insanlar çok şey yazınca kendini çok şey biliyorum zannedip, başkalarını da küçümsüyor.

Senin kadar bilme sekte, bildiğimiz bize yetiyor, fazlasında gözümüz yok.

Sen daha kanaatimce olayın ne olduğunu, benim de ne demek istediğimi de anlamamışsın.
    30 yılı aşkın 1998 den sonra mesleki olarak bu sektördeyim.Broker sertifikası teorik-pratik, ileri düzey eğitim belgesi.Sektörde bir aracı kurumda Gm olabilecek kadar yeterlilik olmasına rağmen uzun yıllardır kurumsal çalışmıyorum. Ah be güzel kardeşim be ;Sana tavsiyem benim ne yazmış olduğuma neden yazmış olduğuma kafa yorman.

DMLKT işini de borsa falan diye de sayma. Ben sana siyahla karaladığım yerde yazılan gibi bir düşüncede yazı yazacak olsaydım hiç yazmazdım. Burada yazarken hedeflediğimde burada yazanlar değil. Bu işin bu ülke için başarılı olması ve bir yatırım seçeneği haline gelmesi lazım. Bence başlangıç şekli külliyen yanlış olmuştur.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 24-08-2025 saat: 21:51.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. Emlak konut projelerinde çoğu kişi rant yaratmak için girer...

2020 pandemi çıktığında alıpta oturanların sayısı çok azdı...

Emlak konut projleriyle zengin olan tanıdıklarım var...

Bir yıl sonra ödemeli satışlar yapmışlardı hatırlarsanız pandemide...

Adamlar ceplerinden bir kuruş koymadan bir yıl sonra daireyi oluşan enflasyonla kaç para fazlasına satmışlardı...

Fakat o dönemlderde çıkan fiyatlar makuldu...Kaymagını emlak konutun kanını emen bir zümre yiyordu...

O kaymağı yedirmem dedi ve 3+1 daireye 300,000 dolar koydu...

Bu Türkiye şartlarında şu anda pahalı bölge olarak...

İlk alan tayfa emlak konuttan kar etmeye alıştıgı için yine öyle kaymak yeme derdine düştüler...

Baktılar kazın ayagı öyle değil satışa geçtiler...

Konut kendi fiyatında eminim dengelenecektir...

Fakat bu oturana kadar çalkantı sürer...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

adamlar imana geldi herkesi ev sahibi yapacaklar
    ufukta tam planladığımız gibi önce 6,5 sonra 6 yolculuğu var
    paraları hazırlayın

5. 1 ekimde temel atılıyormuş, o zaman talep yoğunlaşabilir pozitif abi sertifikanı kaptırma
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1 ekimde temel atılıyormuş, o zaman talep yoğunlaşabilir pozitif abi sertifikanı kaptırma
    şaka maka insanlar tepki göstermekte haklı
    arz fiyatını ederi neyse o fiyattan sürmek lazım
    halk yatırımı aradım dedim böyle böyle 1 milyarlık sertifika aldıklarını
    küçük yatırımcının sattığını söyledi
    demek ki insanlar pahalı olduğunu düşünüyor
    ama zamanı gelecek kimse sertifikasını satmayacak
    almak isteyen 10-12 liralardan alabilecek

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    1 ekimde temel atılıyormuş, o zaman talep yoğunlaşabilir pozitif abi sertifikanı kaptırma
    hiç kaptırırmıyım 7 den bir miktar aldım
    sırada 6,5 sonrada 6 liradan kumbaraya atarım
    4 sene süremiz var acele yok biriktirmeye devam

8. DMLKT_2025-08-26_14-27-37 (1).jpg
    6.50 döner diye düşnüyorum

Sayfa 13/17 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz