Sayfa 261/267 İlkİlk ... 161211251259260261262263 ... SonSon
Arama sonucu : 2132 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Lakin 2022 aynı zamanda dolar bazlı zirvesidir ve bir daha orayı hiç görmemiştir. Son 5 yıllık periyot için bahsettim. Geçmiş zirvelerini zaten ben görmedim, o süreçte soda dayken izliyordum bunu. O da şişe oluverdi akabinde. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Eğer 2022 dolar bazlı zirvesini baz alırsam yine dolar bazlı diğer ucunun çanağı tamsmlaması ve akabinde katlaması olur mu diye bekleyeceğim o kısımda ağ kısmı olacak kendi adıma. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Ha tabi öncelikle buraları bir halledelim, bahsettiğim süreç hemen olacak süreç değil, benim hayalime benimle katılmayın. Petkim bu sonuçta ne yapacağı hiç belli olmaz. Zaten yazmışım 2022-23 yılını ve sonrasında neler yaşattığını.
    O zamanda böyle hayal kurmuştum oldu mu olmadı. Dikkat etmek lazım her türlü. Kendi anektotlarımı aktardım. O kadar bekleyişin hikayesi. Ytd

4. Aman diyim bir anda tepetaklak olur ne me lazım!
    Yalnız buradan ayrılıp gidenler olmuştur, eğer hisse geri çekilme yaparsa! Göze çarpma yaptığı içinde hem yeni girecekler hemde eski çıkanları geri gelmeye çalışması momentum da kazandırabilir. Gerek hacim gerekse cazibe yaratmış olacağı sebeple. O momentum. Ytd

5. 21.62 guc testi. Buralarda oyalanma realizasyon olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by orhanozzz Yazıyı Oku
    21.62 guc testi. Buralarda oyalanma realizasyon olabilir.
    Aylık dirençi 2260 olarak gözlemliyorum, tabi yanlışım olmasın. Çok teknikçi değilim, ana dalım Petkim’de psikoloji.
    Ha 1-2 liranın lafımı olur ha 21 ha 22 düşse de çıksa da farketmez. Küçük mutluluğun kafasını gösterdi ya! Haftalık direncinde üstüne attı bugün. Ytd

7. Hadi aramızda 1-2 değilde 2-3 liranın lafımı olur be tahtacı. Spenc sana kurban olsun. Şişik indikatörlerle ne yaparsan bugün kabul eksi de kapasan artıda kapasan söz klip gelecek. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Aylık dirençi 2260 olarak gözlemliyorum, tabi yanlışım olmasın. Çok teknikçi değilim, ana dalım Petkim’de psikoloji.
    Ha 1-2 liranın lafımı olur ha 21 ha 22 düşse de çıksa da farketmez. Küçük mutluluğun kafasını gösterdi ya! Haftalık direncinde üstüne attı bugün. Ytd
    Evet buralar. 22.62. Hacim yapması gereken bir yer. Altta 21.26 ve 21.46

Sayfa 261/267 İlkİlk ... 161211251259260261262263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •