Sayfa 681/723 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691 ... SonSon
Arama sonucu : 5784 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Viop LXVI

1. Kuzu, senin bu seviyesiz sıfat yakıştırmaların insanı rahatsız ediyor.. Ağızdan çıkanı kulağın duyması gerekiyor. Herkes senin bu hitaplarını kaldırmaz, mesela ben. Bir gün bir şekilde böyle bir sıfat a maruz kalırsam birbirimizi üzmeyelim diye yazıyorum.
    Ne sev ne de böyle bir hitabet de bulun..

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi 14binde duraklama olur mu yohusa direk 18bine mi gider
    bende şuanda 14 bin yok görenlerde ciğer filmine bakıyor ben tomografiye bakıyorum
    12.300-12.500 yukarda anlattım.
    oralardan düzeltme sonra hastadan yeniden film isteriz tedaviye cevap veriyormu diye
    hedeflere bakma o işler boş işler maldaysan elindeki tahtanın maliyetine bak .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. snop 77 abi hoşgeldin eylül ekim gibi büyük değişimler bekliyordun hala bekliyor musun?
    nası koncüktür?

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    kes sesini ulen....seni sevmesem....ADINI AGZIMA ALMAM.

BENIM BULASTIGIM INSANLAR....DEGER VERDIGIM INSANLARDIR.....

hakaretmi.com
    https://hakaretmi.com › gavat
    Gavat, argo bir kelimedir ve ******** veya fuhuşa aracılık eden anlamına gelir. Bu kelime, genellikle hakaret veya küfür olarak kullanılır.
    kelime oyunu yapma sil seviiyorsan ustam yaz buyur
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bende şuanda 14 bin yok görenlerde ciğer filmine bakıyor ben tomografiye bakıyorum
    12.300-12.500 yukarda anlattım.
    oralardan düzeltme sonra hastadan yeniden film isteriz tedaviye cevap veriyormu diye
    hedeflere bakma o işler boş işler maldaysan elindeki tahtanın maliyetine bak .
    Akcay abide 14bin kesin diye yazmış sabah geriden okuyunca gördüm herkese 14bini üfürmüşler ben daha yeni duydum ondan sordum.
    Sende yoksa kimde bu
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akcay abide 14bin kesin diye yazmış sabah geriden okuyunca gördüm herkese 14bini üfürmüşler ben daha yeni duydum ondan sordum.
    Sende yoksa kimde bu
    topiğe sor meeeeeeeeeeeeeeeee liyen çıkar cvp verir bana tetikçilik yaptırmaişlem yapıyorum
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Sonra özelden diyorsunuzki bulut uyma cevap verme yönetimde uyma diyor yav tamam graflardan yararlanıyorsun kendin itiraf ediyorsun , singaflı cümle ile başlamak nedir içinden geçince bebeler gibi gidip şikayet ediyorsun forumdan atın diye güneysuya içkiliyken yazıyorsun , sonra ben seni seviyorum diyorsun yazdığın kelimeye çok değişik cevap gelirde hayatındaki 2.3. kişilerin bu işlerde suçu yok .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Bozkurt hani bir laf vardı neydi endeks yükselir ama senin hisseler yükselmeyebilir falan… bana yazılmış herhalde… bugünde aman vermiyorlar maşallah… tüm kabine cumhur alayı borsa şöyle böyle dersen hemen sinyal kabul edip yapıştırırlar komboyu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 681/723 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •