Sayfa 680/864 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 6912 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Cevdet Yılmaz konuşuyor. İnsan dinledikçe umut doluyor. Pembe bir tablo çiziyor. Kötü senaryo çizmeyin diyor gerçekleşir diyor. Eleştirin ama ama karalamayın diyor. Helal be bakanım herşey süper ama halkın büyük kısmı aç diyemiyor. Aha şimdide dıj güçler diyor... Vay amk
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Cevdet bey yine tv de pembe tablo çiziyor ekonomi için program mali disiplinle devam ediyormuş , KKM sokanlara kim hesap soracak varmı onu anlatan yok
    tutup dinlerseniz böyle olur

bak ben dinleyip, sinir sitires sahibi oluyormuyum
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    arkadaşlar herhangi bir akepelinin sesi neden benim tepeme gidiyor ?

bütün sinir sistemim anında yerinden oynuyor

çikotaytım olmadığı üçün

verileri blımberg'in altyazılarından seyredeyim deye açtım, yine o seslerden birisi

sesi kapattım öyle izliyorum.

bir psikolog/psikiyatriste falan mı gitsem ?

bende mi sorun var ? YALANCIlarda mı ?

Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    1 sa
    İSTANBULLULAR DİKKAT

#SonDakika İstanbul Valiliği'nin aldığı karar İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Şişhane istasyonunun çıkışları ikinci bir duyuruya kadar kapatıldı

böyle haber var ne olmuş bilen varmı
    Bedirhan Berk Doğru
    @bedirhanberkdgr
    ·
    12d
    Beyoğlu'nda gerçekleştireceğimiz “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi öncesi Şişhane metro istasyonunun Beyoğlu Belediyesi'ne çıkan çıkışlarının kapatılma kararı, devlet kurumlarının ciddiyetten ve tarafsız kimliklerinden nasıl uzaklaştığının kanıtıdır.

Valiliğin görevi, adalet için yükselen sesi bastırmak amacıyla kamusal yetkileri istismar etmek değil; İstanbul'un huzurunu, güvenliğini, düzenini muhafaza etmektir.

Yolları kapatarak meydanların bastırılamayacağını 19 Mart'ta gösterdik. Bu akşam Beyoğlu'nda bir daha göstereceğiz. Tüm İstanbulluları bu akşam Beyoğlu Belediyesi önüne bekliyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    arkadaşlar herhangi bir akepelinin sesi neden benim tepeme gidiyor ?

bütün sinir sistemim anında yerinden oynuyor

çikotaytım olmadığı üçün

verileri blımberg'in altyazılarından seyredeyim deye açtım, yine o seslerden birisi

sesi kapattım öyle izliyorum.

bir psikolog/psikiyatriste falan mı gitsem ?

bende mi sorun var ? YALANCIlarda mı ?
    Çıtak Hocam valla aynı sorun inanın birçok kişide var.

dolar bazlı 41-41.5 dolardan hesaplarsak 2.98-3 dolar bazlı , tl bazlı 12300-12500 denk geliyor.

bu bölge haftalık kanal tepesi.
    daire içindeki bölgeler ara direnç denemiş geçememiş şuanda geçmiş durumda .
    bazı indikatörler günlüklerde şişme modunda bu yüzden saatlik aşağı sarkmalar yapıp gaz alma derdindeler bu işe yaramaz sadece ipin gerginliğini artırır zaman diliminde şartlanmadan takip edilmeli piyasa yok 14 bin , 15 bin bantlarına şartlanmayın ,Yolculuk edecekseniz asıl olan HEDEF değil MALİYET tir.Buda Bulut sözüdür
    NIHAYET ASTI ....

yakin vade Grafimiz bu.....12 300 demistim topigimde.....eylul 15 gibi....CHP kurultay karari oncesinde.....

14 000.....o ayri bir hikayeye bagli.....geopolitik.

onemli not....BU GRAFDAKI EGIME DIKKAT EDIN.....bu egim enflasyondaki dususe pareleldir....paranin PRESENT VALUE si....bu egimin icinde.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

5. Yok ya bu ülkede bunlar gitmeden hayatta hiçbir şey düzelmez. Borsa zaten buluttan nem kapıyor. Birde eylülde gizli akpli kılıçı chp nin başına getirmeye çalışıyorlar. Takmışlar kafalarına bir kere chp yi ülkenin önünde zaten tek engel chp kaldı onuda halletinmi şeriat hilafet ne dersen yaparlar. TEK ENGEL CHP

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...atildi-2429905

6. Sindoma abi 14binde duraklama olur mu yohusa direk 18bine mi gider
    Hamdım Piştim Yandım

gavat kelimesini sil ustam yaz bekliyorum seviyeyi bozma ben giydirmeye başladığımda ağlıyorsun güneysuya şikayet ediyorsun bulutu topikten at diye
    kes sesini ulen....seni sevmesem....ADINI AGZIMA ALMAM.

BENIM BULASTIGIM INSANLAR....DEGER VERDIGIM INSANLARDIR.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Sayfa 680/864 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •