https://x.com/Barchart/status/1960815579306328304
Yok yahu bu kadar düşen sadece paramızın değeri değildi, geleceğimiz, umutlarımız yaşam kalitemizdi.!!
https://x.com/Barchart/status/1960815579306328304
Yok yahu bu kadar düşen sadece paramızın değeri değildi, geleceğimiz, umutlarımız yaşam kalitemizdi.!!
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
POİP'de değişen şey yok,sadece yükselen hisseler darbe yedi düştü![]()
VİOP açılış yatay.
Endex 11.000 üstünde,endexsin yükselmesi cary tradeden kaynaklanıyor gibi,çünkü bayağı para girmiş ülkemize faiz limoni olduğu için,hepsi değilde bir kısımı olabilir benim tahminim bu yönde.
Cary trade genellikle çok düşük faizi olan ülkelerden kaynaklanır,bu paraların bulunduğu ülkelerde sıfıra yakın faiz olduğu için faizi yüksek ülkelere kaydırabiliyor başta japonlar...
Zat ne diyor şimdi ekonomi hamlesi zamanı,bu size tanıdık geldimi ?,çünkü ne dediyse hep tersi oldu,zaten palavrasına alıştık...
Fındıkçı olduğumuz için,bu sene bende rekolte yüksek-10 tona yakın findığımız olur toplamda,bu sefer onun üstünde,şu an fiatlar 270-400 arası deniliyor,giresun ilinin fındığı 1 numaradır dünyada,fındığın çoğu yandı dondan rekolte yarıya indi,bizde yanık yok sahile yakın olduğumuz için,400 rakım üstünde hiç fındık yok,yani 10 ton fındık demek süperinden 2 daire demek,geçensene fındık fiatı 130-135 cıvarıydı,tüccarlar fiatı öldürdü oysaki geçen senede rekolte düşüktü,bazı uyanıklar rekolteyi yüksek gösterdiler 600 falan kavga başladı,şimdiki rekolte 350-450 arası gibi,130 baz alınırsa fiat 3 misli artmış bu sene,fındığı olana bol kazançlar.
Efendiler, milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar."
Bağımsızlık mücadelemizin zaferle taçlandığı bu gurur gününde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tüm forumdaşlarımızın ve TÜRK ulusunun 30 ağustos zafer bayramı kutlu olsun.![]()
Yer İmleri