O kadar da değil.Astrolog Atiye
@astrologatiye
·
11s
Yanlış yaptığın biri varsa git helallik iste. Ortalama 26 saatin var. Tutulmaya kadar.
O kadar da değil.Astrolog Atiye
@astrologatiye
·
11s
Yanlış yaptığın biri varsa git helallik iste. Ortalama 26 saatin var. Tutulmaya kadar.
@erefefik
@erefefik
Cambaza bakmak istiyorsanız, buyrunuz...Videonun sonunda diyor ki:''Seçme ve seçilme hakkının geçersizleştirilebileceği bir döneme gidiyoruz.'' Analez tamamen yanlış, halbuki olayları, toplu olarak arka arkaya koymuş. Sonra da diyor ki, yargı bu kadar mı siyasetin içinde olur?
Yakın tarihe bakalım, 28 şubat sonrası Refah Partisinin nasıl bölündüğünü, Yenilikçilerin nasıl iktidara taşındığını, Genç Parti ve Uzanların başına gelenleri, TSK'nın üstünden nasıl geçildiğini, Ergenekoncu Avcılarını hatırlayalım.
Yargı çok daha beter siyasetin içindeydi.
Chp'nin düzelmesi mümkün değildir. Ecevit düzeltemediydi, ayrıldı başka parti kurduydu. Sonra Chp'yi iki kelimeyle, nazikçe tarif etmişti: 40 yamalı bohça...
Chp içi pislikle dolu, lağım çukurudur. Yılanlar, çıyanlar, kırkayaklar.... yazmaya değmez.
Bu ********ler istifa ettiler, defolup gittiler de Chp seçimi kazandı. 10 yıldır, Akp medyasında, bütün Tv kanallarında, Akp'nin sözcüleriyle programlara çıkıyorlar. Hacı Yakışıklı ile Hacıvatla-Karagöz oynuyorlar. Tescilli satılmışlar.
O ********, kayyum olarak gelip otursun, Chp de bölünsün. Chp'yi bu satılmışlara, Akp ile işbirliği yapanlara bırakıp gidelim, yeni parti kuralım. Ne yapacaksınız lağım çıkurunu, bırakın kendi b.klarını tekmeleyip, debelensinler.
Merak etmeyiniz, baskın erken seçim falan yok. 2028'de bu yeni parti, %70'le seçimi kazanmazsa, yüzüme tükürün.
Chp bu haliyle Türkiye'yi yönetemez.
@erefefik
Ufuk Coskun
@ufukcoskunn
·
36d
Rusya, kanser aşısının kullanıma hazır olduğunu ve tüm hastalara ücretsiz sunulacağını duyurdu.
@erefefik
MAB 🇹🇷 𐱅𐰇𐰼𐰚 🇹🇷
@ikikeske
·
36d
Küçükken Ankarada kayboldum diye adımı camiden anons ettirmişlerdi... Bende Allah beni çağırıyor diye çok ağlamıştım... Çocukken çok güzeldi ayrımcılık yoktu hepimiz geri zekalıydık...
@erefefik
https://x.com/AKDOGANumut/status/1964437949627715828
Kimseye inanmayınız. Linkte video var. Kimse böyle bir şey yapmasın, oraya sokulmazlarsa mağdur olup, ağlarlar. Bulaşık bunlar, bence herkes çıksın, boşaltsın genel merkezi...Bunlar içeriye girsinler, girerlerken kalabalık,''Satılmış hainler'' diye bağırsınlar ama kesinlikle fiziksel müdahale olmamalı. Orada oldukları sürece de bağırmaya devam edilmeli, ''satılmış hainler''. Genel Merkez kimsenin babasının malı değil.Umut Akdoğan
@AKDOGANumut
Ben sorumu sordum,
yanıtı aldım…
Sizin yanıtınız nedir?
Meydandaki yurttaşlarımız gibi mi düşünüyorsunuz?
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
2s
CHP milletvekili Umut Akdoğan, cezaevinde avukatlar aracılığıyla iletişimi deşifre eden kişiydi. Deşifreden sonra Ekrem İmamoğlu’nun yakın çevresi ve bürokratları başka başka cezaevlerine sürülmüştü. Bu arkadaş şimdi de halkı galeyana getiriyor. Bunda bi şey var demedi demeyin 😁
Son düzenleme : ayvagobeknuri; Dün saat: 12:15.
@erefefik
Yanlış işte. Zincir marketler hayır kurumu değiller. Piyasada tekel durumuna gelip; çiftçinin, diğer üreticilerin emeklerini sömürüyorlar. Bakkallar, manavlar kapanıp gittiler. Tarlada ürün fiyatları yerlerde sürünürken, bu marketler niçin sebze ve meyveyi ucuza satmıyorlar?Dr. Mete Akyol®
@DrMeteAkyol
Küçük kızıma okul alışverişi için semtimizdeki bir kırtasiyeye geldim, resim defteri 450 tl, kalemlik 800 civarında.
Anpa ya geçtik, %60-70 daha uygun fiyatlar. Çantaların yanına yaklaşılmıyor bile. İyiki varsınız zincir marketler. Etinden sütüne, kırtasiyesinden meyvesine kadar bizi insaflı! esnafa düdükletmediğiniz için…
Demek ki, yakında kırtasiyeler de kapanacaklar. O zaman göreceksin düdüklenmeyi.
@erefefik
İşçi Haber
@iscihaber
·
16d
Kırşehir'de iç çamaşırına sakladığı uyuşturucu hapı, cezaevinde müvekkiline verirken kameralara yakalanan avukat Meltem Y. tutuklandı.
@erefefik
Yer İmleri