Sayfa 944/964 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954 ... SonSon
Arama sonucu : 7710 madde; 7,545 - 7,552 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Özgür özeli karşımaya giden gürseli muhatap almıcam demiş ayıp ettin şimdi özgür bey arkasında 30 bin kişiyi cafede oturtan adam nasıl muhatap alınmaz
    Kafeler para kırıyordur.

bu maladaptif gibi.. ve ilaç isimleri gibi şeyler niye böyle sanki alaman terminolojisine göre kökten türetiliyor yaw. akılda tutması çok zor.

antropomorfik..

hınımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yazzsa üzerine ağrı kesici diye.

töbe töbee...

3. Ülkemizde şöyle bir sınıflandırma yapabiliriz.

Kamusal alan.

Özel alan.

Siyasal alan.

Toplumsal alan.

Ben kendi adıma kamusal alanı ve toplumsal alanı çok iyi biliyorum.Sİyasal alanı ise ilk ikisi kadar olmasa da bunlarla ilişkili/ilintili olduğu için biliyorum.

Oysa özel alan dediğim,iş,ekonomi ve ticaret dünyası ile pek ilgim ve bilgim yok.

Yaşadığımız olayları bu dört alanı biliyorsak doğru yorumlarız,yoksa söylediklerimizin hiç bir anlamı yok.

Bu nedenle bu forumda kamusal ve siyasal alanlarla ilgili yazılanlar bana şöyle geliyor,bugün hava biraz rüzgarlı bir uçurtma alalım bir tepeye oturalım uçurtma uçurup seyredelim ha bu arada yanımıza bir kaç balon alalım şişirelim rüzgara bırakalım uçsun gitsinler.

Burada teknik analiz yapan bir arkadaş var mesela severseniz sevmezsiniz bildiği bir alanda yazıyor/yorumluyor.Faydalanırsınız faydalanmazsınız ama en azında balon uçurmuyor,ayağı yere basan bir şey söylüyor/yazıyor.

Defalarca yazdım ben neden somut bir şeyler söylemiyorum/yazmıyorum.

Bilmediğimden değil,bildiğimden.

4.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    şunun cevabını veremeyenler ötmesin bağırmasın boşuna..
    son Cumhurbaşkanlığı seçiminde, seçime günler kala adaylığını açıklayan Kılıçdaroğlunun seçimi alamayacağını bildikleri halde ( DAĞDAKİ EŞŞEKLER YİNE BİLİYORDU ALAMAYCAĞINI ) neden sustu tüm CHP liler..İmamoğlusundan Özel ine sustular..
    cevap: YOK
    mal mal konuşmayın mandıracı gibi..parti işi bitti..
    buna rağmen İmamoğlu seçime 2.5 -3 yıl varken ben o zaman aday olmadım elimde fırsat vardı ama olmadım şimdi adayım derse ben inanmam hapisliğine..
    mal yerine koymayın kendinizi..
    Kimden cevap bekliyorsun ki?
    Şu tutarsızlıkla, şu muhabbeti kahvede yapsan kafana ıstakayı vurur sustururlar.

Daha 2 ay önce "%60'ın Cumhurbaşkanı.." dediğin İmamoğlu'nu bugün utanmasan neredeyse casuslukla suçluyorsun.
    Gerçi ustası, üstadı Kuzu vb. olandan tutarlılık bekleyende hata ama...
    İnsan biraz utanır millete atarlanmaya bari yahu...

Meh sen unutmuşsundur şimdi söylediklerini de:

Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

5. İki polisi şehit eden saldırganın babası Atatürk düşmanı çıktı!
    Dün İzmir'in Balçova ilçesindeki Salih İşgören Polis Merkezi'ne düzenlenen silahlı saldırıda iki polis şehit olurken 6 kişi de yaralandı. E.B.’nin babası N.B. ve annesi A.B. de soruşturma kapsamında gözaltına alırken saldırganın babası Atatürk düşmanı çıktı.

Siz bu dinci köpekleri Atatürk düşmanlarını besleyin onlarda polisleri öldürsün besleyin dinci itleri
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Kimden cevap bekliyorsun ki?
    Şu tutarsızlıkla, şu muhabbeti kahvede yapsan kafana ıstakayı vurur sustururlar.

Daha 2 ay önce "%60'ın Cumhurbaşkanı.." dediğin İmamoğlu'nu bugün utanmasan neredeyse casuslukla suçluyorsun.
    Gerçi ustası, üstadı Kuzu vb. olandan tutarlılık bekleyende hata ama...
    İnsan biraz utanır millete atarlanmaya bari yahu...

Meh sen unutmuşsundur şimdi söylediklerini de:

İmamoğlu hapiste mi yazmış teneke? Sindoma şizofren de olabilir birinin yazdığını diğeri hatırlamıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    birazdan dün kapadığım shortları yerine koyacam bende.

gap gapanırmı diye bakıyom
    acele etme 12600 ile 13050 arasını ziyaret etmesi gerekecek.. o bölgede çok hızlı aşağı indi..oralara kadar long araman lazım..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

8. Tıp dilinin beynelmilel olması iyidir adaşım.
    Hayat kurtarır (belki)
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 944/964 İlkİlk ... 444844894934942943944945946954 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •