Sayfa 940/981 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950 ... SonSon
Arama sonucu : 7842 madde; 7,513 - 7,520 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Teneke işte arkadaşâ€¦ git ziyaretçi ol Silivri de görürsün ya da cimer e yaz inanmıyorum görmek istiyorum de… buluğ çağına gelmemiş hala teneke… bunun oyu ile benim oyum bir işte demokrasi. Tınnnnn

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Beni uzaylılar kaçırdı diyenlerden farkı yok . Hayır birde şunu belirtim. Tarih kendini tekerrür eder belki ama sonuçları farklı olur. Birinci kısmı hep söylenir ikinci kısmından bahsedilmez. İşte RTE hapse girdi iktidara geldi. İmamoğlu hapise girdi. Hayır o olay öyle değil. O zaman hapisten çıkanlar şimdi yine kendi elleri ile hapise tıkıp aynı sonuca gidilmesini bilmeyecek kadar cahil ve hesapsız kitapsız mı sanıyorsunuz?

2. Silivriye kaç kere gittin sığır adam..randevü alacakmışım..kaç kişi randevüyle görüşmüş İmamoğluyla mal adam..cahil oyuna sokam senin..
    bunları yazdırdığın için tekrar sokam beyinciğine
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Teneke işte arkadaşâ€¦ git ziyaretçi ol Silivri de görürsün ya da cimer e yaz inanmıyorum görmek istiyorum de… buluğ çağına gelmemiş hala teneke… bunun oyu ile benim oyum bir işte demokrasi. Tınnnnn

hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. şunun cevabını veremeyenler ötmesin bağırmasın boşuna..
    son Cumhurbaşkanlığı seçiminde, seçime günler kala adaylığını açıklayan Kılıçdaroğlunun seçimi alamayacağını bildikleri halde ( DAĞDAKİ EŞŞEKLER YİNE BİLİYORDU ALAMAYCAĞINI ) neden sustu tüm CHP liler..İmamoğlusundan Özel ine sustular..
    cevap: YOK
    mal mal konuşmayın mandıracı gibi..parti işi bitti..
    buna rağmen İmamoğlu seçime 2.5 -3 yıl varken ben o zaman aday olmadım elimde fırsat vardı ama olmadım şimdi adayım derse ben inanmam hapisliğine..
    mal yerine koymayın kendinizi..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4. Uzaylılar beni kaçırdı çiplediler dünya zaten düz covid yok değil mi teneke))))) tropik için begonvil bitkisi neyse aynısısın. Hakaret olarak algılama susmak erdemdir ben yanlış düşünüyorum olabilir miyim diye düşün .. neydi 550 tane zımbırtıfan şaşa hekts bir de ditaş köylü kalma çiftçi ol

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,459
    Bu da diğer bir adım halkı fakirleştirmek adına…

https://x.com/muratmuratoglux/status...153313635?s=46

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    İmamoğlunun hapisteyken çekilmiş resmi var mı ben mi görmedim..
    varsa da göstermeliktir..
    hepsi aynı yolda ilerliyor..hepsi..
    Kılıçdaroğlunun Cumhurbaşkanı adaylığına ses çıkaramayanlar bu gün kayyum geliyor diye bağırıyorlar..
    ilahi sen ......
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Bu da diğer bir adım halkı fakirleştirmek adına…

https://x.com/muratmuratoglux/status...153313635?s=46

Sanırım kayıtdışını oluşturan en büyük kalemin güzergahı sekteye uğrayacak. Bu hazırlık , yerine koyma acelesi bundan olabilir. ABD Venezuela müdalesi olabilir mi acaba?

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Aracı kurumlarda, brokerlarda, forum trollerinde, twitter paralı askerlerinde, her yerde ama her yerde yine bir sasa güzellemesi başladı...
    kuzucuk bile işe el attı daha ne olsun
    gundide gelse tam olacak
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 940/981 İlkİlk ... 440840890930938939940941942950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •