Sayfa 995/995 İlkİlk ... 495895945985993994995
Arama sonucu : 7960 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    borç faizi herseyi eritiyor. Mevcut finansal borç faizler %50 ustu. Ancak faizler çok düşerse veya tahsili bir sermaye artışıyla borçlar temizlenirse şirkette eksi gidişin önüne geçilir ,
    110 milyon usd bedelli Ruanda ihalesinden bahsediliyor yabancı basında. Yakında çıkar kokusu.

Borcun esas faaliyet karını götürmesinin ana sebebi şişik stoklardı. Stoklar 4x4'e dönüp ihracat faturaları kesilmeye başlandı. Romanya işinin yüklü bir avansı da geldi. İkinci çeyrekte finansal giderler azalacaktır.

2.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    110 milyon usd bedelli Ruanda ihalesinden bahsediliyor yabancı basında. Yakında çıkar kokusu.

Borcun esas faaliyet karını götürmesinin ana sebebi şişik stoklardı. Stoklar 4x4'e dönüp ihracat faturaları kesilmeye başlandı. Romanya işinin yüklü bir avansı da geldi. İkinci çeyrekte finansal giderler azalacaktır.
    Alınan iişlerden edinilen ön avanslarla finansal borcun eritebilirlerse iyi olur elbette, ama kısa dönemli zor görünüyor. Ama hakim ortaklara 20 milyon kot ihrac edilip finans borç eritip finans giderler mimimize edilse orta dönemli şirket büyümesi dahs oldukça dinamik olurdu.

Ruanda işini duymadım. BAE den büyük ek ihaleler ve kazskistan da hacimli işler muhabbetleri uzun süre dolaşıyordu ama buralardan birsey çıkmadı henüz

Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Alınan iişlerden edinilen ön avanslarla finansal borcun eritebilirlerse iyi olur elbette, ama kısa dönemli zor görünüyor. Ama hakim ortaklara 20 milyon kot ihrac edilip finans borç eritip finans giderler mimimize edilse orta dönemli şirket büyümesi dahs oldukça dinamik olurdu.

Ruanda işini duymadım. BAE den büyük ek ihaleler ve kazskistan da hacimli işler muhabbetleri uzun süre dolaşıyordu ama buralardan birsey çıkmadı henüz
    Bu tür haberler var uluslararası web sitelerinde. Şirketten bilgi talep ettim, sizler de talep ederseniz belki KAP'a bir açıklama yaparlar Ruanda'da şu ihaleye teklif verdik diye.

https://lopinionplus.com/rwanda-sign...at-de-blindes/

*OTKAR-Otokar 2025 yılı 6 aylık konsolide net dönem zararı -79.138.000 TL (Önceki -1.855.207.000 TL)

Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    *OTKAR-Otokar 2025 yılı 6 aylık konsolide net dönem zararı -79.138.000 TL (Önceki -1.855.207.000 TL)
    Gelen güzel bilanço sonrası aşağıda bahsedilen ihale ile ilgili haberin de düşmesi an meselesidir diye düşünüyorum. Toplamda 240 milyon euro bedelli ihalede en iyi teklif Otokar tarafından verilmiş. Backlog'umuzu dörtte bir artıracak bir proje.

https://www.autobusweb.com/gara-cons...us-gas-metano/

6. Otokar: Şirketimiz ile Daimler Buses ve Mercedes-Benz Türk arasında imzalanan sözleşme çerçevesinde Daimler Buses'ın Mercedes-Benz Conecto modeli Otokar Sakarya fabrikasında üretilecek

Otokar: Sözleşme süresi boyunca toplamda asgari 1.400 araç üretimi hedeflenmekte olup, nihai adetler pazardaki gelişmelere göre belirlenecektir

Bu nasıl bir dalga dümen arkadaş suni teneffüs ile ayakta tutulan alman otomotiv sanayi Türkiye ye iş paslıyor. Bunu da kime yapıyor tank motorunu üreteceğim ayağına ülkeyi yıllarca oyalayana. Bunu da Vw fabrikasını Tr de açmamak için her türlü taklayı atan almanlar yapıyor.

Yatırımcısına hayırlı olsun ama tahtada inciderın ağababası var tıpkı Toaso da olduğu gibi. Ama bunu benim dışımda yazacak çıkmaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Otokar: Şirketimiz ile Daimler Buses ve Mercedes-Benz Türk arasında imzalanan sözleşme çerçevesinde Daimler Buses'ın Mercedes-Benz Conecto modeli Otokar Sakarya fabrikasında üretilecek

Otokar: Sözleşme süresi boyunca toplamda asgari 1.400 araç üretimi hedeflenmekte olup, nihai adetler pazardaki gelişmelere göre belirlenecektir

Bu nasıl bir dalga dümen arkadaş suni teneffüs ile ayakta tutulan alman otomotiv sanayi Türkiye ye iş paslıyor. Bunu da kime yapıyor tank motorunu üreteceğim ayağına ülkeyi yıllarca oyalayana. Bunu da Vw fabrikasını Tr de açmamak için her türlü taklayı atan almanlar yapıyor.

Yatırımcısına hayırlı olsun ama tahtada inciderın ağababası var tıpkı Toaso da olduğu gibi. Ama bunu benim dışımda yazacak çıkmaz.
    Yazdıklarının neresini düzelteyim hayretler içinde okudum.

8.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Yazdıklarının neresini düzelteyim hayretler içinde okudum.
    Buyur düzelt sıkıntı yok. Yazdıklarımın doğru olmadığına beni sen bile ikna edemezsin. ABD de her şey gönlünce olsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 995/995 İlkİlk ... 495895945985993994995

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •