Halis TOPRAK'a ÖZAL
kazandığın kaçakçılık paralarını sanayii yönlendir,yatırım yap, yoksa el koyarım..demişti.
Toprak'ta muazzam seramik tesisleri kurdu. Parayı sanayiye yatırdı
AKP'de kaçakçılıktan kazandıysan BANA VER,der..
Fark
Halis TOPRAK'a ÖZAL
kazandığın kaçakçılık paralarını sanayii yönlendir,yatırım yap, yoksa el koyarım..demişti.
Toprak'ta muazzam seramik tesisleri kurdu. Parayı sanayiye yatırdı
AKP'de kaçakçılıktan kazandıysan BANA VER,der..
Fark
A1 KAPİTAL
bu sözümde sana ;
bir daha gelip banka tahtalarına şort girme
o tahtalarda sana para vermezler
senin yüüznden şortçu % 3 zararda...
senin şortu kovalayacaz deye 11900'lük vadeliyi 12200'ye getirdiler
Faizi bugün elbette indirecekler.
300 bekliyorum. 200 de sürpriz olmaz.
Pas geçmeleri durumunda bir yerde bir yanlış yaptıklarını kabul etmek olur ki bu duruma kendilerini düşürmezler.
Buraya 15-20 gün önce Qnb grafını koydum onunla piyasada yabancı algısı yapıldığını göstermek için o aşağı döndü piyasada döndü .
aselsn 60-70-80 lerden hükümete yakın herekse üflenmiştir bu hareket sonra bam bam bam haber ve bilanço bakın bu hükümete yakın kişiler eş,dost vs INSIDER olan tahtahtalar giriyor k2024 sonu yazdım burada 2025 ınsıder senesi çünkü kendilerine bir alan yaratmışlar oradan balye balye para götürüyorlar , açsın millet 2 gündür piyasanın nasıl tutulduğunu süslendiğine baksın koç grubu tahtalarıyla insıder üzerinden dün otomobil bugun tup fonlama ile piyasa yapıyor bunuda badem bofasıyla yapıyorlar alt lig oynayan oyuncular 1-2 aydır teranın girdiği tahtaları takip ederek trade ediyor biz ne istiyoruz şeffaflık aynı şartlar real şeyleri fiyatlayalım ama bunlar yerine oyun hep bana rabbena ile dönüyor bu yüzden bizim gördüğümüzü yabancıda görüyor kısa vade vurkaç yapıp çıkıyor
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Turizm şirketine bende attım biraz el,
Umarım okul harçlıklarını çıkarırım veletlerin
mikemmel tespit
ama bir nokta eksik
akepe ''kazan bana ver ''i geçti
pay yetmiyor... o sektörü tamamen kendi işletiyor
örneğin: önceleri uyuşturucu işinin tamamı pkk'nın elinde idi, tüm para pkk'ya gidiyordu
işi pkk'nın elinden aldılar, şimdi kimler yapıyor bilin bakalım![]()
https://www.sozcu.com.tr/doga-koleji...onuldu-p225427
El konulan şirketlerin isimleri
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
İsrail basınından akıl almaz iddia: 'İsrail Türkiye'ye saldırma planları kurdu'
İsrail basını, Netanyahu hükümetinin Hamas liderlerine yönelik operasyonu önce Türkiye’de planladığını ancak son anda vazgeçerek Katar’ı hedef aldığını yazdı. Haberlere göre bu karar, NATO üyesi Türkiye yerine Washington’un Katar’la sorunu çözebileceği inancıyla alındı.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri