Artan

3.090,00 9.96 09:55
2,06 9.57 12:41
15,81 8.66 12:41
356,50 7.87 12:41
8,81 7.31 12:41
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 09:55
583,50 -9.95 12:40
31,50 -9.95 12:41
10,07 -9.93 12:40
116,20 -9.08 12:41
Azalan Hisseler

İşlem

5.702.086.443,17 12:41
4.351.445.007,30 12:41
3.280.387.573,26 12:41
2.435.378.813,05 12:41
2.275.430.372,20 12:41
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8066 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Başkan bir de şu bahçede tüttüren tenekeyi de ifşa edersen forum rahat eder[emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    abi bu işlerin merkezi ben değilim.. lakin forumun sağlıklı işlemesi faraftarıyım.

kim ne yazarsa yazssın ben ömrümde kimseyi engellemedim .. okudum geçtim.

dakka başı haber yapıştıranları.. flood edenleri.. sürekli aynı şeyi yazanları.. grafik yollayanlara laf sokmaya çalışanları. forumca şikayet ederseniz yönetim önlem alır.

basın üçgene..

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    abi bu işlerin merkezi ben değilim.. lakin forumun sağlıklı işlemesi faraftarıyım.

kim ne yazarsa yazssın ben ömrümde kimseyi engellemedim .. okudum geçtim.

dakka başı haber yapıştıranları.. flood edenleri.. sürekli aynı şeyi yazanları.. grafik yollayanlara laf sokmaya çalışanları. forumca şikayet ederseniz yönetim önlem alır.

basın üçgene..
    merkez benim dünde söyledim beni forumdan attırmak için birileri birileriyle mesajlaşıyor bende buraya ortaya yazıcağımı yazdım son ra güneysu müdahil oldu.Gidersekte twitere gelirsiniz muhabbeti orada yaparız sıkıntı yok bizim çocuklar hesabı paylaşır
    dünkü saldırılar bu yüzden
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    merkez benim dünde söyledim beni forumdan attırmak için birileri birileriyle mesajlaşıyor bende buraya ortaya yazıcağımı yazdım son ra güneysu müdahil oldu.Gidersekte twitere gelirsiniz muhabbeti orada yaparız sıkıntı yok bizim çocuklar hesabı paylaşır
    dünkü saldırılar bu yüzden
    hoca sen ben gitsek.. burası düzelmez.

bunun geçmişte örneklerini bizzat yaşadım.. belli insanlar beni hiç yanıltmadı.

burada sadece yobazlar kalsa.. inan o yobazlar birbirlerini yemeye başlıcak )

mesele neyi temsil ettiğin değil.. karakterin.

o karakter sende olduğu sürece... aynı tipte düşündüğün kesimlede anlaşamayacaksın.

çünkü kinden besleniyorsun.. bunu anlamaktan acizler.

neyse salla gitsin.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hoca sen ben gitsek.. burası düzelmez.

bunun geçmişte örneklerini bizzat yaşadım.. belli insanlar beni hiç yanıltmadı.

burada sadece yobazlar kalsa.. inan o yobazlar birbirlerini yemeye başlıcak )

mesele neyi temsil ettiğin değil.. karakterin.

o karakter sende olduğu sürece... aynı tipte düşündüğün kesimlede anlaşamayacaksın.

çünkü kinden besleniyorsun.. bunu anlamaktan acizler.

neyse salla gitsin.
    Burasını kontrol edicek olan yönetim ben burada para ile paylaşım yapan birisi değilim öngörülerimi paylaşıyorum 1 ay önce biraz kenara çekildik lavuğun bir tanesi ile takıştık sizlerde tanıyorsunuz kendimi geri çektim 5-10 kişi oluyordu burada sizlerle bir ambiyans yarattık yeniden ben bildiğim konular üzeri öngörüler paylaşıyorum , sen farklı konulara girersin , diğer arkadaşlar başka konulara girer burası yine hareketlendi ama ne hikmetse 1 haftadır saldırılar yine başladı neden bana ben TEKNİK yorumda bulunduğum için 14-15 bincilere dokunuyor kendi gerekçelerimle aşağı bant ve yatay dediğim için ismi koç,kuzu,karaleke neyse bana ne yazacağımı ne grafı atıcağımı burada söyleyemez burada öyle topaçlar varki başka filmler peşinde koşan ne bok yiyeceklerini konuştuklarından bana geliyor dünde söyledim manüpüle ederlerse bende onları manüpüle ederim herkes istediğini buranın kuralları ölçüsünde yazar çizer.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •