Sayfa 973/981 İlkİlk ... 473873923963971972973974975 ... SonSon
Arama sonucu : 7847 madde; 7,777 - 7,784 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. konya da 2 belediye baskanı da AKP ye geçmiş

bir partiden seçilip diğerine geçmek çok enteresan bişey sanki kendi ismi seçildi
    o zaman bağımsız girin sonra partiye geçin seçilebiliosan

yada ismin partinin önündeyse fakıfather gibi

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    konya da 2 belediye baskanı da AKP ye geçmiş

bir partiden seçilip diğerine geçmek çok enteresan bişey sanki kendi ismi seçildi
    o zaman bağımsız girin sonra partiye geçin seçilebiliosan

yada ismin partinin önündeyse fakıfather gibi
    Mapushane korkusu herkesi akp li yapar. Bunu CHP iktidarında da göreceğiz. Akp liler sıraya girecek CHP ye geçmek için

88 Milyar gayme ~ 2 milyar dolar yapar, sanki leblebi çekirdek parası AMK milyar dolarları.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Burhan KUZU'da Sedat Peker'e müracaat etmişti, İrandan gelen konteynerde 1 milyar dolar var korunması gerekiyor diye, Sedat Reyis ben o işe girmem demişti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5. Kızılayın kanı bağış olarak alması ve parayla satması olayını başına gelmeyen pek bilmez. Aslında 30 yıldır aynı !

Kızılay esasında olağanüstü durumlar için ( savaş, doğal afet vb.) kan depolamakla görevlidir. Şu anda ne yapar bilmem. 30 yıl önce Ankara üniversitesi İbni sina hastanesinde babamı amaliyat yaptırırken 4 ünite kan istediler. Hastane kan bankasına vermemizi söylediler. Kan bankasına gittiğimizde cihazların arızalı olduğunu cebeci kampüsünün bitişindeki kızılay kan merkezine vererek teslerinin yapılmasını ve kendilerine getirilmesini istediler. 4 kişi gittik kızılay kan merkezine kanı verdik. Bizim kanımızı bize ( hastanenin yazısı olduğu halde ) parayla geri verdiler.

Bu yıl Şubat ayında Hacettepe hastanesinde kendim ameliyata girerken 3 ünite kan verildiğine dair hastane kan merkezinden yazı istediler. Etrafımdaki yakınlarım 60 yaş üzeri olduğundan kanlarını kabul etmiyorlar. Kızılaya giderek parayla kan istedik. Kızılay sadece devlet hastanelerine kan veriyormuş. Üniversite hastaneleri ve özel hastanelere normalde kan vermezmiş. Olağanüstü durumlarda yazışmayla olabiliyormuş. Sonuçta; Hacettep kampüsünde 3 üniversiteli genç bularak ( zorla harçlık verdik. kabul etmiyordu gençler) kan işini çözdük. Yakını olmayan, uzaktan gelen çoğu hastaların kan bulamadıkları için ameliyatlarının ertelendiğini gördüm.

Kızılaya kan vermek yerine , üniversite hastaneleri kan merkezlerine kan verilmesi vatandaşa büyük iyilik. Çok sıkıntı çekiliyor bu konuda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,036
    59.000 tl maaş alan varmı ?cevdet öyle diyor,galiba herkesi memur maaşı ile karıştırmış,yüksek işçi emeklisi bile almıyordur,23 senelik emekliyim pirimi hep tavandan ödedim aldığım maaş 29.000,çokdaha düşüğü bunun yarısıdır...

7. Az önce haftalardır girmediğim 3 harfli bir markete girdim. Kendimi bir yurtdışı gezisinde fakir bir ülkede bir market ortamında buldum.Karmaşa, garip garip tipler... Galiba ben , kasiyerler ve 1 müşteri turktu. Geri kalanlar bir benzetme yapardım da günaha girmeyeyim şimdi... Koli koli yumurtalar, kaçar tane toz şeker , yağlar , bisküvi , un , tavuklar, yoğurtlar, peynirler, itiş kakış.. Çekirge sürüsü gibi talan ediyorlardı. Ülkenin ne hale geldiğini uzun süre sonra bir kez daha gördüm... Bu ay ayarlayabilirsem soydaş ülkeleri bir dolaşmaya gidicem nasipse, biraz kafa dağıtıp at eti tadıp , kımız içesim var... Psikolojim zaten berbattı , Allahın marketine gidince daha kötü oldum. Evden hiç çıkmasaymisim daha iyiydi

Sayfa 973/981 İlkİlk ... 473873923963971972973974975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •