Sayfa 464/466 İlkİlk ... 364414454462463464465466 SonSon
Arama sonucu : 3724 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Aklıma gelen Rezzan o toplantıda ne dedilerse kabul etmeyince hapis e tıkıldı.

Chp ye çökmenin ardında israil ve abd parmağınında olduğu aşikar.

Geçmişte yapamadıklarını kurşun atmadan bu zamanda yapıyorlar 9 a bölüp TÜRK'ü yok etmek hala uyanmayan var.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

akp gene Vatandaşın zamanını ve TÜRKİYE nin kaynaklarını telef etti.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,031
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Aklıma gelen Rezzan o toplantıda ne dedilerse kabul etmeyince hapis e tıkıldı.

Chp ye çökmenin ardında israil ve abd parmağınında olduğu aşikar.

Geçmişte yapamadıklarını kurşun atmadan bu zamanda yapıyorlar 9 a bölüp TÜRK'ü yok etmek hala uyanmayan var.
    Adamın dedesi pontus rum askeriymiş,şeyh said isyanında ayaklandılar,geçmişi belli olan bir adamı kim desteklerki,boşuna destek verenlere salak aptal demiyoruz,yahudi deyimlerini es geçtim...

4. Sapasağlam 1 kase çileğe 1 adet çürük çilek koydular, tüm kase çürüdü.

Elle tutulur bir şey kalmadı her şey çürüdü.

Bu durumun mevcutla düzelme şansı yok, kase sağlam çürümüş çileklerin hepsini atıp, taze taze ve en sağlam çilekleri koymak lazım.

Ki insanlar canlansın, enerji gelsin, umut dolsun, adalet, ahlak , hak, hukuk gelsin ve gelecek canlansın, ilkbahar eşliğinde çiçekler üzerinde kuşlar şarkılarını söylesin.

Yoksa çürüyerek yok olmaya devam....
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

2017 referandumu iptali talebine ret: “YSK kararları kesindirâ€

"Gerekçeli kararda bakın ne denmiş, 'Talebin YSK kararlarının kesin olması ve yargı yoluna kapalı olması nedeniyle'. Gerekçeye bakın. Peki, diğer Asliye Hukuk Mahkemeleri partilerin iç işlerine karışırken YSK'nın vermiş olduğu kararları neden çiğniyorlar? Türkiye'de hukuk kaos halinde. Ve tamamen Saray, hukuku muhaliflere karşı bir silah olarak kullanıyor. İşlerine geldiği anda bir saatte karar yazıyorlar ve tapaj hatalarıyla dolu. Bu karar da bana göre geçersizdir, gayrimeşrudur tamamen siyasi bir karardır. 16 Nisan 2017'de yapılan referandum geçersizdir. Mühürsüz oylarla referandum sonucu açıklanmıştır.

Ve açıklanan referandum sonuçlarıyla Türkiye'de rejim değişmiştir. Recep Tayyip Erdoğan hileli bir şekilde hukukun arkasından dolanarak Cumhurbaşkanı olmuştur. Bunun yapmış olduğu bütün işlem ve eylemler geçersizdir. Bu kararın peşini bırakmayacağız. Bir emsal çıkmıştı bakalım nasıl davranıyorlar dedik. Hemen pat diye işlerine gelmediği için hemen farklı bir yolu tercih etmiş oldular."

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...karari-2434331
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

“Sanatçılara Değil, Hırsızlara Yer Veriliyorâ€
    https://www.sozcu.com.tr/unlu-sanatc...nmayin-p225766

Bütün hırsızlar ve mafia ya ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. https://www.sozcu.com.tr/kizilcik-se...endi-11-09-25/

Hiç dizi izlemediğim için, bu diziyi de izlememiştim, anlıyorum ki bu diziyi izlememekle çok şey kaybetmişim.

En kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum. Belki bazı şeylere kafam basar.!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 464/466 İlkİlk ... 364414454462463464465466 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •