Sayfa 432/432 İlkİlk ... 332382422430431432
Arama sonucu : 3456 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. bakın siz şunu anlamıyorsunuz, spor hisseleri sabah tavan akşam taban yapabilir. o zaman bu hisse prim yapmış mı oluyor. ben trend den bahsediyorum ama siz inatla hisse yeterli prim yamış daha ne olsun diyorsunuz. bakın size tane tane tekrar anlatayım. gs 3 defa şampiyon olmuş karşısında fener hiç şampiyon olmamış. ama yıl başında fener alan gs ye göre daha fazla kazanmış nasıl oluyor bu ? gs yine şampiyon olsun bu sene ki büyük ihtimalle olabilir, fener sürpriz at. gs yine yükselmeyecek. tabi şampiyon olmaya yaklaşınca yine sizin yukarıda dediğiniz gibi kısa bir süre kımıldar mutlaka ama sonra yön yine aşağı. fb ye gelelim şampiyonluğu bırakın ihtimalin bile ortaya çıkması hisseyi tavan tavan götürür, neden mi ? 11 senedir şampiyon olamayan bir takımdan bahsediyoruz çünkü. son söz gs favori at, fener sürpriz at. anlayın artık yahu. yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,032
    Adam cezada alsa akıllanmıyor gelmiş FB diyor,burası GS topiği,üstelik yatırım amaçlı...

3. gs topiğinde fb yorumu yapmakla ceza mı alınıyor ? 2 lere göz kırpıyordu hani ? bir şey bilmiyorsun bari bilenden bir şey öğren. cehalet böyle bir şey işte. 1,48 gs kapanış. 1,7 lere gelince car car konuşuyorsun. fiyat düşünce toz oluyorsun. peahhhh...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,032
    Toplayın ne var,yoksa,nasıl olsa son gülen iyi güler ...ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Toplayın ne var,yoksa,nasıl olsa son gülen iyi güler ...ytd.
    1 TL nin altına gelmediği sürece GSRAY almam. Peki, mevcut şartlarda hisse 1 TL nin altına gelir mi? Pek mümkün görünmüyor. Ne zaman yeni bir bedelli açıklanırsa o zaman 1 in altına gelir. Peki, ne zaman yeni bir bedelli açıklanır? Allah biliyor. Benim bu hisseye girmem için ön şartım yeni bir bedelli açıklanması ve hissenin bu haber üzerine hedef fiyatım olan 1 TL nin altına inmesidir. Aksi taktirde zırnık yatırmam.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

6. Önceki bedellilerden gelen para harcandı. On milyonlarca euro havada uçuştu ve kasa boşaldı. Bu arada kayıtlı sermaye tavanı artırılıp yeni bedelli için altyapı hazırlandı. Geçmişte hep böyle olduğu için ayni senaryonun tekrarını beklemek yanlış olmaz. Bana göre tek fark klasik bedelli yerine eş zamanlı azaltım ve artırım tercihinde olur. 13.5 milyar lota çıkmış, dibine kadar sulanmış hisseyi daha da sulandırmak ayağına sıkmaktan farksızdır.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

7. Sulanmış olma mevzusunda GSRAY BJKAS TSPOR ayni kategoride. FENER ise farklı kategoride, onun hisses bırakın aşırı sulanmayı hiç sulanmış sayılmaz. Tedavüldeki lotlar sırasıyla 5.4 milyar, 1.35 milyar, 3.7 milyar, 470 milyon lot. Açık ara ile FENER tedavüldeki en az hissedir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,032
     Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    1 TL nin altına gelmediği sürece GSRAY almam. Peki, mevcut şartlarda hisse 1 TL nin altına gelir mi? Pek mümkün görünmüyor. Ne zaman yeni bir bedelli açıklanırsa o zaman 1 in altına gelir. Peki, ne zaman yeni bir bedelli açıklanır? Allah biliyor. Benim bu hisseye girmem için ön şartım yeni bir bedelli açıklanması ve hissenin bu haber üzerine hedef fiyatım olan 1 TL nin altına inmesidir. Aksi taktirde zırnık yatırmam.
    Seninki ölme eşeğim ölme ...mevcut imkanda beleş iken toplasana 1.45,satarsın 1.70 cıvarından ,diğer sportiflerde öyle,TS 1.20-BJK 2.03-FB 12.30,bu fiatları daha bulamazsınız,eğerki düşerse yine ilave edersiniz,alın 100-200.000'lik bir köşeye,en azında faizin 6 aylığını çıkartırsınız 1-2 ayda

Sayfa 432/432 İlkİlk ... 332382422430431432

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •